© Jumpss

‘Jumpss’ organiseert opnieuw springkastelenfeest in Jabbeke

Na eerder succesvolle edities in De Haan, Blankenberge en Eernegem is Jumpss vandaag terug met zijn springkastelenfeest in het vrijetijdscentrum van Jabbeke. Bij de vorige editie mocht Niels vierhonderd kinderen verwelkomen, wat een groot succes was. Meteen merkte Niels dat zijn concept aansloeg in Jabbeke. Hij besloot een nieuwe editie te organiseren.

Er wordt voor vandaag heel wat regen verwacht. Het zou dus opnieuw een voltreffer kunnen zijn. “In Jabbeke zullen er 17 grote springkastelen staan en 4 voor de allerkleinsten, zodat zij alleen veilig kunnen spelen zonder hinder van de grotere kinderen. Voor die kleinste kinderen voorzien wij een apart hoekje in de zaal. De springkastelen zijn geschikt voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Je kan ze vinden in alle vormen en in tal van figuren. Ze zijn extra veilig, want wij investeren fors. We kopen alles aan in Nederland en niet in China waar ze een pak goedkoper zijn, maar mindere kwaliteit leveren. Ik ben zelf vader en ben van mening dat een springkasteel veilig moet zijn. We leggen de lat bijzonder hoog. De hoogste springkastelen moeten ook van netten voorzien zijn. Naast de springkastelen voorzie ik in Jabbeke ook een aantal leuke attracties waaronder een grote klimtoren, glijbanen en spelen. De kinderen beleven bij ons enkele leuke uurtjes, ook als het weer die dag wat minder is.

Praktisch

Je kan er terecht van 11 tot 17 uur. Voor de ouders voorzien wij een bar waar ze intussen iets kunnen eten of drinken terwijl de kinderen spelen. Een ticket kost 8 euro in voorverkoop en 10 euro aan de deur. Ik hoop dat Jabbeke weer een groot succes zal worden”, vertelt Niels van Jumpss, voor wie binnenkort het buitenseizoen start. Dan verhuurt hij zijn springkastelen voor tal van events aan de kust, maar ook voor privé feestjes. (SREA)

meer info op www.jumpss.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier