Laat je betoveren door Tim Burton’s Labyrinth

Fan van de magische wereld van Tim Burton? In Brussel kan je sinds kort verdwalen in het Labyrinth van de fascinerende filmmaker.

(foto Fabian Morasut)

Ga op ontdekkingstocht en verdwaal in een intrigerend labyrint. ‘Een fantastische kermis’, omschrijft Tim Burton de beleving treffend. Deze opmerkelijke reis voert je door het creatieve universum van de regisseur, producent, schrijver en kunstenaar. De expositie neemt je mee naar het duistere en magische bos van The Corpse’s Bride, laat je de kleurrijke personages herontdekken uit Edward Scissorhands, Charlie and the Chocolate Factory en Beetlejuice, en dompelt je onder in de buitengewone werelden van Alice in Wonderland en The Nightmare Before Christmas.

(foto Fabian Morasut)

Langs de route zijn er naast de originele werken ook levensgrote personages, decors, kostuums, teksten en animaties. Elke kamer onthult een ander thema, waarbij de bezoekers zelf hun pad kunnen kiezen en bepalen.

Tim Burton’s Labyrinth loopt in Shed 3, Tour & Taxis, Brussel. Tickets zijn zijn beschikbaar via www.timburtonexhibition.com.


Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier