Tijdens Nieuwbouwzondag kun je verschillende kijkwoningen en -appartementen bezoeken. (foto Hyboma) © Wim De Wulf

Ontdek vandaag meer dan 330 projecten tijdens Nieuwbouwzondag

Na 18 eerdere gesmaakte edities organiseert De Zondag vandaag, samen met bijna 200 professionals uit de bouw- en vastgoedsector, opnieuw een boeiende inspiratiedag voor iedereen die graag een gloednieuwe én energiezuinige woning wenst, om er zelf in te trekken of als investering. Drie redenen waarom een bezoek aan Nieuwbouwzondag vandaag een must is.

1. Laagdrempelig inspiratie opdoen

Het is al langer bewezen dat de beste ideeën uit de praktijk komen en dat is ook het geval voor wie op zoek is naar een nieuwbouwwoning of -appartement. Nieuwbouwzondag is de gelegenheid bij uitstek om op een en dezelfde dag verschillende projecten op verschillende locaties te bezoeken. Deze ‘nieuwbouwopendeurdag’ maakte precies tien jaar geleden zijn debuut en is intussen uitgegroeid tot de referentie in Vlaanderen. Ook vandaag weer kunnen kandidaat-bouwers en -kopers en investeerders verschillende nieuwbouwprojecten en inspiratiewoningen in hun buurt of (wat) verderop van dichtbij ontdekken en de vele voordelen ervan ervaren.

2. Advies vragen

De deelnemende bedrijven en vakmensen laten je enthousiast kennismaken met de nieuwbouwmogelijkheden en hebben daarnaast de nodige expertise in huis om de bezoekers het juiste advies te verstrekken bij hun zoektocht naar informatie. Zij maken je graag wegwijs in de boeiende, steeds veranderende nieuwbouwwereld. De sector draagt immers innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel net als het creëren van een fijne omgeving.

3. Interessant voor verhuur

Investeren in nieuwbouw is ook vandaag absoluut nog steeds interessant. Je aankoop- of bouwplannen uitstellen heeft weinig zin. De hypotheekrentes blijven momenteel stabiel en je kan met een nieuwe woning meteen al profiteren van zijn energiezuinige en comfortabele karakter. Ook voor verhuur is nieuwbouw zeker nog altijd interessant. De vraag naar kwalitatieve woningen blijft nog steeds groot.

Kortom, of je nu zelf nieuwbouwplannen koestert, een nieuwbouw zoekt om zelf in te trekken of om te verhuren, Nieuwbouwzondag is het moment bij uitstek om je te verdiepen in de wondere, ruime wereld van de nieuwbouw en een eerste stap te zetten naar het vinden van jouw ideale thuis!

Ontdek de vele deelnemende projecten in jouw regio op www.nieuwbouwzondag.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier