Zoek je iets voor in je tuin of je interieur? Inspiratie genoeg! (foto's Ellen Goegebuer) © Ellen Goegebuer

Tuindagen in kasteeldomein in Antwerpen

Het domein van Estate Heihuyzen wordt ook tijdens de vierde editie van de Tuindagen in Malle opnieuw omgetoverd tot een bijzonder sfeervolle tuin- en lifestylebeurs.

Diverse exposanten zorgen voor een heel uitgebreid aanbod. Wat je zoal mag verwachten? Je vindt er heel wat standen met charmante interieurartikelen. Ook de tuin is uiteraard prominent aanwezig. Niet alleen de tuin op zich, maar ook de vele mogelijke artikelen die je tuin net dat ietsje meer geven.

Wat is een tuin zonder planten? Planten mogen uiteraard niet ontbreken. Een tiental interessante kwekers en specialisten staan klaar met hun deskundige advies. Hun standen staan bovendien allemaal dicht bij de in- en uitgang zodat je niet te ver moet rondzeulen met je aankopen.

Optimaal genieten van je tuin? Dan heb je mooie maar liefst ook praktische tuinmeubelen nodig. Tuindagen Kasteel Heihuyzen biedt voor elk wat wils: de oerdegelijke meubelen in gietijzer van Vosco, de trendy exemplaren van Andy Algoet en de teakmeubelen van Maxiteak!

Prachtig uitzicht

Maar ook als je geen interieurspullen, planten of tuinmeubelen nodig hebt, is het de moeite om naar Malle af te zakken. Vanop het grote cateringterras kan je gezellig genieten van een hapje en een drankje. De diverse foodtrucks bieden een mooi aanbod, voor elke smaak wat wils. Vanop je terrasstoel geniet je bovendien van het fantastische uitzicht. Want een mooie zicht, dat heb je hier! Zowel vanop het terras als achteraan in de tuin. Want het zicht achteraan is ook bijzonder rustgevend. Het geeft een romantische touch aan het domein en je kan er blijven rondkijken! Laat je inspireren door de prachtige omgeving en de mooie standen!

Waar? Kasteel Heihuyzen, Heihuizen 3, 2390 Malle

Wanneer? Vandaag van 10 u tot 18 u

Tickets? Aan de kassa betaal je 8 euro. Kinderen jonger dan 12 jaar zijn gratis welkom.

Bereikbaarheid? De inrit van de gratis parking is te bereiken via de Spuydreef

Meer info: www.tuindagen-heihuyzen.be

Ook culinair genieten staat op de agenda.
Ook culinair genieten staat op de agenda. © Ellen Goegebuer

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier