West-Vlaams tuinfeest boordevol inspiratie

Op zondag kan je op het West-Vlaamse provinciedomein d’Aertrycke heel wat inspiratie opdoen voor een gezellig thuis. Hof & Huis is niet alleen de grootste tuinbeurs van de provincie, je ontdekt er ook de nieuwste trends van het moment.

Met meer dan 30 edities op de teller mag Hof & Huis zich dé referentie noemen rond alles wat nieuw is voor je huis en je tuin. Als bezoek ontdek je hier een enorm aanbod. Met maar liefst 180 exposanten vind je hier niet alleen een bijzonder rijke variëteit aan producten en diensten, er wordt ook heel wat belang gehecht aan de kwaliteit.

De organisatoren zijn maar wat fier dat de beurs opnieuw heel wat groter geworden is. Nooit eerder vond je op het kasteeldomein d’Aertrycke zo’n grote bron van inspiratie. Je vindt er onder meer standhouders rond tuinmeubilair, outdoor cooking, verstandig groenbeheer, tuindecoratie, bijgebouwen, kunstvoorwerpen…

Gezinstickets

Hof & Huis benadrukt dat er een bijzonder ruim aanbod planten te vinden is.

“We vonden ongeveer een twintigtal aanbieders van planten bereid om aan Hof & Huis deel te nemen. We weten dat onze bezoekers dit erg op prijs stellen. Tijdens je bezoek kan je dus grasduinen in een bijzonder mooi assortiment bloemen en planten.” Meer dan ooit gaat op de beurs ook aandacht uit naar gezinnen. “We creëerden twee gezinstickets zodat iedereen aan democratische prijzen kan genieten van ons grote tuinfeest. Daarmee verlagen we de drempel voor iedereen die met het gezin, alleen of met een partner onze beurs wil bezoeken en wordt het ongetwijfeld een leuke gezinsuitstap. Je trouwe viervoeter is trouwens ook welkom op Hof & Huis, aan de leiband. In samenwerking met Hondenbar.be is er een demozone en losloopweide voorzien. Daar vind je ook heel wat hondenspeeltjes die je kunt uitproberen.”

Hof & Huis kan je zondag en maandag bezoeken, telkens van 10 uur tot 18 uur op het provinciedomein d’Aertrycke in Torhout. Een standaardticket kost 8 euro. Neem op de website een kijkje voor voordelige gezinstickets of het éénoudergezinsticket.

Info: www.hofenhuis.be

Op het kasteeldomein ontdek je een rijke variatie aan standhouders met onder meer tuinmeubilair, outdoor cooking, tuindecoratie, bijgebouwen en kunstvoorwerpen. (foto’s Ellen Goegebuer/Hof & Huis)
Op het kasteeldomein ontdek je een rijke variatie aan standhouders met onder meer tuinmeubilair, outdoor cooking, tuindecoratie, bijgebouwen en kunstvoorwerpen. (foto’s Ellen Goegebuer/Hof & Huis) © Ellen Goegebuer

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier