Van XS tot L : 4x een camperreis voor elk budget

Slechts een kwart van de Europeanen heeft zijn zomerreis al geboekt, maar daar kan het vakantiegeld snel verandering in brengen. Die mooie som is voor velen dan ook jaarlijks de officieuze start van de zomermaanden. Vanaf dat moment gaan we van dromen naar dóén. Fietsvakantie in de Vaucluse? Ja! Heerlijk luieren in verrassend Baskenland? Yes, please! Roadtrip door Slovenië? Wat houdt je nog tegen?! Goboony selecteerde 4 vakanties voor elk budget: van Extra Small tot Large. 

Budget XS: Festival-weekendje-weg

Een klein budget kan een maximum aan plezier betekenen. Trek, nu het weer mag, naar de indrukwekkende Belgische festivalweides of steek de grens over naar Oerol of Down The Rabbit Hole. Op Pukkelpop, Rock Werchter en Graspop kan jij in alle luxe genieten van het feestgedruis, en tal van kleine festivals laten mobilhomes  en buscampers toe! Op ons lijstje? The Pea Cock Society in Parijs. See you there!

Vind hier je festival-vriendelijke campers.

Budget S: bij de Noorderburen

De korte afstand en de honderden mini-campings maken van Nederland een budget proof vakantiebestemming. Wie Nederland zegt, zegt water: van surfhotspot Scheveningen tot uitgestrekt Zeeland, van oneindig veel meren tot de gezellige grachten in Utrecht. Ga aan de borrel en geniet van een weekje vakantie met waterplezier!

Vind hier de beste kampeerplaatsen en leukste camperroutes – zoals deze langs de mooiste tulpenvelden – van Nederland.

Budget M: De Roze Granietkust in Frankrijk

Vive La France! Wil je nog wat van het vakantiegeld over houden? Slinger dan langs de Atlantische kust in Frankrijk van Saint-Malo naar Biarritz. Dankzij de Franse trots (en subsidie beleid) zijn bovendien producten uit Frankrijk erg betaalbaar. De talrijke surfspots wisselen elkaar af met villes d’art et d’histoire en duinengordels met unieke fauna en flora. Tijd om te relaxen!

Ontdek hier de woeste ’Ouest’-kust dankzij de leukste camperroutes.

Budget L: Onvergetelijk Scandinavië

Welkom in de regio waar wildkamperen de norm is en je je alleen op de wereld voelt. Noorse fjörden, ongerepte wildernis in Zweden en steden op mensenmaat, moeten we nog meer zeggen?

Goboony stippelde deze route uit voor jullie ter inspiratie. Wandel een deeltje van the Emigrant Trail in  Småland (SE) of kajak tussen de rijzige bergen in Vesterålen (NO). Het Noorden roept je.

Over GoBoony: De ultieme vrijheid van een camperreis ervaren klinkt misschien als een droom, maar campers en busjes zijn doorgaans erg kostbaar of een gedoe om online te huren. Daarom is Goboony in het leven geroepen: een win-win online platform waarin lokale campereigenaren en reizigers die op zoek zijn naar het ultieme #vanlife avontuur bij elkaar worden gebracht. Share the freedom! 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier