Cabin ANNA

5 x herbronnen in het groen

Wie écht wil herbronnen, trekt het best de natuur in. Deze adresjes bieden het beste van twee werelden: een heerlijk bed én een groene omgeving.

Trek te voet of met de fiets door de Ardennen

Wie houdt van de natuur, kan een meerdaagse wandel- of fietstocht met Europ’Aventure boeken in het hart van onze Ardennen. Je kiest zelf hoelang je op pad gaat en ontdekt ongerepte valleien, schilderachtige bossen, Ardense dorpjes en de mooiste kastelen. De organisatie regelt een slaapplaats voor je en zorgt voor bagagevervoer.

europaventure.be

Verborgen parel in Haspengouw

© www.liesbetgoetschalckx.be

Bast is een prachtige verborgen parel. Letterlijk, want de cabane op poten ligt verscholen tussen de bomen, aan de rand van glooiende Haspengouwse velden. Een bad onder een glazen plafond, een boom die door het terras heen gaat, een gezellige houtkachel, een slaapkamer met groot raam met zicht op een eindeloos veld: dit is een enorm rustgevend wegvluchtplekje voor twee.

bast-cabin.be

Wegdromen in Cabin ANNA in Nederland


Inmiddels op verschillende plekken in Nederland te ontdekken: Cabin ANNA. Wat ze gemeen hebben: hun ligging in het groen, een heerlijk ligbad in de vloer, een houtkachel, maar vooral: een openschuifbaar glazen stuk waardoor binnen buiten wordt. Er zijn er voor twee personen, maar ook voor vier en in sommige cabins zijn honden toegelaten. 
Een unieke ervaring!

holenberg.com en cabin-anna.com

Pure romantiek in Ninove

© kersjeopdetaart.be

Het lijkt te mooi om waar te zijn: een ufo-achtig huisje op het water, een overdekt terras vol lichtjes, een eigen bootje en een natuurvijver. Bij Justalittlecabin beleef je sowieso een bijzondere tijd. Je kan ook een champagneontvangst, barbecuepakket of brunch bijboeken om het allemaal nog heerlijker te maken. Romantischer wordt het niet!

justalittlecabin.be

Vitaminekuur in Oostende

© Frederik Vercruysse

Geen groen, wél de immense rust die de zee uitstraalt, vind je bij Paradis Apartment. Binnen heb je zicht op kunst en design, naar buiten toe op de pier en haven van Oostende. Verliefd geworden op een stuk in het appartement? Alles is hier te koop! Eerst uitwaaien bij een lange strandwandeling, dan genieten in een prachtig appartement, wij zijn fan.

paradisapartment.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier