Vijf tips om het weekend door te komen

Vrijdagavond. Tijd voor een heerlijk ontspannend weekend. Nog niets te doen, zeg je? Geen probleem. Wij vullen met veel plezier jouw agenda. Hieronder alvast vijf niet te missen tips voor dit weekend.

(foto belga)
(foto belga)

Boekenbeurs

Nu zaterdag gooit Antwerp Expo opnieuw de deuren open voor de Boekenbeurs, het grootste boekenevenement van de Lage Landen. Meer dan 100 standen dossen zich uit voor het hoogfeest van het boek. Ze verrassen je met nieuwe boeken en verwennen je met hun signerende auteurs. Centraal thema dit jaar is ‘Volwassenen toegelaten’.

www.boekenbeurs.be

Ghost Rockers.
Ghost Rockers.

Kattekwaad

Op 1 en 2 november is de knotsgekke kater Sotiz de baas in Bokrijk! Hij spoort de kinderen aan om hun fantasie, creativiteit en zin voor avontuur de vrije loop te laten en zo een verwonderlijke dag vol dolle pret te beleven. Hij heeft 3 verrassende speur- en ontdekkingstochten uitgestippeld. Bovendien komen Ghost Rockers op bezoek.

www.kattekwaad.nu

(foto belga)
(foto belga)

Niels Albert Cross

Niels Albert moest in mei vorig jaar noodgedwongen afscheid nemen van het veldrijden. Zaterdag, daags voor de Koppenbergcross, krijgt de ploegleider van Vastgoedservice Golden Palace de ultieme eer van een eigen cross. Voor de eerste keer wordt dan in provinciaal domein De Schorre in Boom de Niels Albert Cross verreden.

Wereldkampioenschap korfbal

Korfbal is dan wel een minder bekende sport dan pakweg voetbal, toch telt België heel wat aanzien op dat gebied. Vanaf dit weekend tot en met 8 november wordt het wereldkampioenschap van 2015 in België gehouden. 16 landen zullen het op het hoogste korfbalniveau tegen elkaar opnemen. Alle wedstrijden worden sportief uitgevochten in Gent, Tielen en de Lotto Arena in Antwerpen.

www.korfbal.be

Bob Dylan

Zondag 1 november mag dan wel Allerheiligen zijn, dood en begraven is Bob Dylan allerminst. Die avond staat his Bawbness namelijk gewoon op het podium van Vorst. Met een carrière van al meer dan 50 jaar, bracht Bob Dylan al 64 platen uit. Nummers als ‘Blowing In The Wind’, ‘Like A Rolling Stone’, ‘Knockin’ On Heaven’s Door’ of ‘The Times They Are A-Changin’ staan ongetwijfeld in ieders geheugen gegrift.

www.vorstnationaal.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier