Vijf tips om van je weekend een toppertje te maken

De zon schijnt nog het hele weekend. Tijd om nog eens buiten te genieten. Geen idee waarheen zeg je? Dan helpen wij je graag je agenda vullen met vijf supertips.

(foto Matthias Desmet/cel Creatie stad Brugge)
(foto Matthias Desmet/cel Creatie stad Brugge)

1. Kookeet

Bij jij een echte gourmand? Dan is Brugge het hele weekend dé place-to-be. Meer dan dertig topchefs laten je proeven van het beste dat er is op culinair vlak. Voor de eerste keer worden met Peter Goossens, Geert Van Hecke en Gert De Mangeleer drie driesterrenchefs op het evenement losgelaten. Laat het alvast smaken!

www.kookeet.be

2. Dag van de Klant

Vandaag is het de Dag van de Klant. Overal wordt je letterlijk op je wenken bediend en krijg je een blik op wat de toekomst te bieden heeft voor de kleine zelfstandigen. Heel wat winkeliers verwennen je met een geschenkje of attentie. Wil je de sfeer helemaal opsnuiven? Ga dan naar Roeselare, dit jaar de Dagstad. Radiozender MNM zendt er de hele dag uit vanop de markt en je kunt er je tegoed doen aan de grootste proeftafel.

www.dagvandeklant.be

3. FACTS

FACTS is het grootste Comic Con spektakel in de Benelux. Ook dit weekend zakken weer meer dan 40.000 bezoekers af naar Flanders Expo in Gent om er twee dagen de échte wereld te verruilen voor die van Fantasy, Comics, Action Heroes, Games en Toys. Met meer dan driehonderd standhouders, tientallen internationale sterren en een unieke Cosplay-wedstrijd is FACTS voor de Europese Fantasy-fans wat King’s Landing is voor Westeros.

www.facts.be

4. IFSC Climbing World Cup Puurs

Hou je ook van een sportieve uitdaging en wat avontuur? Dan kun je nog het hele weekend in Puurs terecht voor de wereldbeker muurklimmen. Je ziet er de top van klimwereld aan het werk, kunt er terecht op de tweedehandsmarkt met allerhande klimspullen of gewoon genieten van een heerlijk hapje en een verfrissend drankje. Spektakel en spanning verzekerd!

www.worldcuppuurs.com

(foto istock)
(foto istock)

5. Cruise Event

Je droomt af en toe ook eens weg bij de gedachte van jezelf op cruisevakantie? Dan zak je dit weekend best af naar de Waagnatie in Antwerpen. Tijdens Cruise Event stellen alle rederijen, touroperators en cruisespecialisten zich aan jouw voor. Tijdens verschillende presentaties wordt uitgelegd hoe een cruise werkt, wat de mogelijkheden zijn en welke landen en steden je allemaal kunt aandoen.

www.cruise-event.be

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier