Weekendplanning maken? Deze 5 tips mogen absoluut niet ontbreken!

Het weekend staat opnieuw voor de deur. Nog niets gepland? Dan geven wij graag 5 tips om van dit weekend een echte topper te maken:

1. Antwerp Fashion Festival

Antwerp Fashion Festival.

Antwerpen bevestigt dit weekend opnieuw zijn status als dé modestad van België tijdens het Antwerp Fashion Festival. Ongeveer 100 fijne modezaken zetten morgen hun deuren open tot 22u. En op heel wat plaatsen word je het hele weekend verwelkomd met een hapje, een drankje, dj-sets en tal van andere verrassingen. Ook zullen de omliggende straten feestelijk opleven dankzij pop-up bars en funky DJ-sets.

www.antwerpfashionfestival.com

2. Laundry Day

(foto Sil Verbruggen)

Nog in Antwerpen ben je zaterdag aan het juiste adres als je zin hebt in een stevig feestje. Op het nieuwe festivalterrein Middenvijver treden meer dan 150 artiesten aan, verdeeld over 8 podia. Daarbij zijn onder andere Dimitri Vegas & Like Mike, Pendulum, Bakermat, Bonzai All Stars, TLP, Murdock, Regi, Gunther D, Discobaar A Moeder en Dimaro aan.

www.laundryday.be

3. Stripfeest

(foto www.visitbrussels.be)

Klein, groot, liefhebber of stripspecialist, iedereen met een hart voor stripverhalen moet dit weekend gewoon in Brussel zijn. Het hele weekend kun je in het Warandepark stripmusea, tientallen tentoonstellingen, boekhandels, striphandelaars en kleine uitgeverijen ontdekken en worden lezingen, workshops en signeersessies met een honderdtal auteurs georganiseerd! Maar dé topper staat zondag op het programma: de Balloon’s Day Parade.

www.stripfeest.brussels

4. Kings of Golf

(foto belga)
(foto belga)

Golf een sport voor rijkelui? Vergeet het! Na twee geslaagde edities wordt zondag opnieuw Kings of Golf gehouden op de Royal Zoute Golf Club in Knokke-Heist. Wie de Belgische topgolfers Nicolas Colsaerts en Thomas Pieters en de Duitse topper Marcel Siem aan het werk wil zien, kan de 18 holes live komen volgen. De drie spelers zullen ook hun uiterste best doen om het uit 1998 daterende parcoursrecord van 62 slagen te breken.

www.kingsofgolf.be

5. Gordelfestival

DZ_Wandelen_-®Lander Loeckx

Zondag wordt de Groene Gordel rond Brussel opnieuw volledig ingepalmd door de Topdag van het Gordelfestival. Deze 140 kilometer lange fietstocht is dé ideale uitdaging voor de geoefende wielertoerist. Haal je je stalen ros liever niet van stal? Er zijn ook tal van originele wandelingen rond erfgoed, natuur en smaak. Voor de ‘ik kan niet kiezen’-deelnemers is er een Run & Bike dwars door het Zoniënwoud.

www.gordelfestival.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier