Weekendplanning opmaken? Schrijf deze 5 tips alvast bij!

Het weekend staat opnieuw voor de deur. Nog niets gepland? Dan geven wij graag 5 tips om van dit weekend een echte topper te maken:

1. United Holi Colour Festival Hasselt

Na Luik en Cerfontaine krijgt ook Hasselt zaterdag een United Holi Colorz Festival. Het concept is even simpel als geniaal. De festivalgangers worden gevraagd op witte kledij te dragen. Tijdens de dj-sets van onder meer Dominico, Ralpheus, Mr. Grammy, Frederico, Kaudron en Todiefor, roept MC Mota hen op bepaalde tijdstippen om kleurenpoeder samen in de lucht te gooien. Dat moet voor een zee van kleuren zorgen.

www.facebook.com/unitedholicolorz

(foto Wouter Rawoens)
(foto Wouter Rawoens)

2. OdeGand

Het Festival van Vlaanderen opent dit weekend het seizoen met OdeGand, een reeks optredens met wereldmuziek op verschillende locaties langs het water in de Gentse binnenstad. Het tweedaags gebeuren is uitverkocht maar het afsluitend feest op zondagavond mag je in geen geval missen. Alles vindt plaats aan Gras- en Korenlei. Muziek, licht en vuurwerk zorgen voor een magische spektakel.

www.odegand.festivalgent.be

3. Gateway to space

Nog tot eind september kan je genieten van een lekker dagje uit naar de ruimte ! Met Gateway to Space: The Exhibition kan je deze zomer op ontdekking met het hele gezin, op zoek naar de mysteries van de kosmos.

www.expo-space.be

4. Muller Van Severen

Zin in een rondje design? Dan ben je vanaf zaterdag op je plek in BOZAR in Brussel. Tafels met aangehechte lampen en snijplanken die je aan de muur kan hangen, zijn verrassende ontwerpen uit de meubelcollectie van Muller Van Severen. Dit Belgische ontwerpersduo kreeg de felbegeerde titel ‘Designer van het jaar’ van Knack en Le Vif Weekend voor zijn opmerkelijke design.

www.bozar.be

5. Retro Acid

Zin in een stevig ouderwets feestje? Dan is er goed nieuws: zaterdag kun je in de Vooruit in Gent helemaal lös gehen tijdens Retro Acid. Retro Acid blijft trouw aan de enige, echte acid sounds uit het verleden én het heden. Platendraaiers van dienst? Hardfloor, Unit Moebius, Sefan ZMK, Mantrum, Acidon & Invazed en Spacid.

www.vooruit.be

 

Fijn weekend!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier