Baby Groot gaat viraal: Guardians of the Galaxy-trailer is een monsterhit

Dit weekend zette regisseur James Gunn de eerste trailer voor ‘Guardians of the Galaxy Vol. 2’ online. In 24 uur keken maar liefst 81 miljoen mensen naar deze hilarische teaser, een record voor Marvel.

guardians-of-the-galaxy-vol-2‘Guardians of the Galaxy’ was dé box office verrassing van 2014, en blijkbaar is iedereen ook heel nieuwsgierig naar de nieuwe avonturen van Star Lord, Rocket Raccoon, Gomora, Drax en vooral… Baby Groot! Je kan de video hierboven checken.
James Gunn was in de wolken:

Ik moet toegeven dat ik de trailer al zo’n tien keer bekeken heb, de magie van de eerste film – met heerlijke 70’s soundtrack- is helemaal terug. Nog enkele weetjes over Guardians Vol. 2:

  • Je hoort ‘Fox on the Run’ van Sweet in de trailer. De song schoot door de trailer naar de top van de iTunes charts.
  • Vin Diesel is terug als Baby Groot.
  • Het shot met Groot op de rug van Rocket, is een (omgekeerde) kopie van de eerste film, toen Groot nog ‘groot’ was.
    ibxnjcyowriyp35ne2v5
  • Kurt Russell is een nieuwe naam in de cast, hij speelt de vader van Peter Quill (Star Lord). Ook Sylvester Stallone doet mee.
  • Regisseur James Gunn schrijft ook het script, en kiest al de retro popsongs voor de ‘Awesome Mix Vol. 2’ soundtrack. Hopelijk is die even goed als de eerste.

Nu begint het lange wachten tot eind april, wanneer de film bij ons in de zalen zal komen. Het ideale excuus om Guardians 1 nog eens te bekijken.

En omdat we er niet genoeg van krijgen, meer Baby Groot:

gm3i3wq

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier