Brrr… de griezeligste Halloweenhapjes

Heb je een Halloweenfeestje gepland? Trek je griezeligste plunje aan en verwen je gasten met deze schrikwekkende hapjes!

Scary hotdogs

hotdogs

Ieeew! Van een griezelig gerechtje gesproken! Snij met een mes de vorm van een nagel uit en besmeur je hotdogbroodje en -worst met wat ketchup. Simpel & geslaagd!

(Bron PartyTipz)

Hotdog mummies

f82be64a2e61367a6a18f5d37d3fa890Ook de hotdog mummies maak je in 1-2-3 klaar! Omwentel je hotdogworstjes met bladerdeeg en laat ze eventjes bakken in de oven. Werk de oogjes af met een puntje ketchup.

(Bron: Listotic)

Evil eye gehakballen

iStock_000007275569_LargeMaak van je gehaktballen griezelige oogballen! Leg ze op wat bloederige rode saus en werk af met een schijfje olijf.

Mummy toast

Je kan zelf een simpel sneetje brood in een griezelig jasje steken! Toast je brood en besmeer met ketchup. Leg er enkele strookjes kaas op en laat de broodjes even grillen in de oven. Werk af met twee schijfjes olijf.

Booeee-fruit

Simpel, geniaal én gezond! Gebruik chocoladedropjes voor de oogjes en mond van de banaan en een stukje selder als steeltje van de pompoen.

Boterhamspinnen

spider-sandwichSnij ronde vormen uit een boterham en kies voor een kleverig beleg naar keuze (bijvoorbeeld krabsla of pindakaas). Maak pootjes met sliertjes wortel of zoutstokjes. De oogjes maak je met rozijnen.

(Bron: Autism Learning Felt)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier