Bekijk de nieuwe live action trailer van Dishonored 2

Op 11 november komt de actiegame Dishonored 2 uit, en Bethesda heeft een nieuwe live action trailer klaar, ‘Take Back What’s Yours’. Wanneer Delilah, een heks uitgerust met krachtige zwarte magie, de troon verovert en het lot van jouw koninkrijk aan een zijden draadje laat hangen, moet je in actie schieten.

dishonored-2-1920x1080-wallpaper-6
Emily en Corvo zijn terug in Dishonored 2. Je kan met beide personages door de game spelen.

Emily Kaldwin en Corvo Attano keren terug in Dishonored 2, en het duo zal weer hun superkrachten mogen gebruiken om de wereld te redden. Reis verder dan de legendarische straten van Dunwall tot Karnaca; een eens florerende kuststad die de sleutel bevat om Emily terug op de troon te krijgen. Gewapend met het teken van de Outsider en nieuwe bovennatuurlijke krachten is het aan jou om je vijanden achterna te jagen en de toekomst van het koninkrijk veilig te stellen.

Er is een collector's edition met als pronkstuk het masker van Corvo.
Er is een collector’s edition met als pronkstuk het masker van Corvo.

Als je Dishonored 2 pre-ordert, zal je de game een dag voor officiële release kunnen spelen en een digitaal exemplaar van Dishonored: Definitive Edition ontvangen, inclusief alle add-on content. Daar zitten de geprezen uitbreidingen ‘Knife of Dunwall’ en ‘The Brigmore Witches’ in.

Dishonored 2 komt op 11 november uit voor PS4, Xbox One en pc.
Meer info op de website

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier