Geproefd: Lay’s chips met kaasfondue en… braadworst!

Lay’s pakt deze winter uit met ‘winters’ chipsplezier en lanceert de nieuwe smaken Lay’s Winter Edition Cheese Fondue en Lay’s Winter Editions Bratwurst. Jawel, kaasfondue en braadworst dus…

De chips met het kaasfonduesmaakje, daar konden we makkelijk inkomen. Maar braadworst?! Testen dus, die handel!

1/2

2/2

1/2

2/2

1/2

2/2

1/2

2/2

De verpakking

We like! De chips zijn enkel tijdens de winter verkrijgbaar en de verpakking moest dus lekker gezellig ogen. De verpakking kreeg daarom een vintage look op basis van het Jacquard motief, een breiklassieker om u tegen te zeggen.

De smaak

De Lay’s Winter Edition Cheese Fondue:

Zoals verwacht hebben deze chips een uitgesproken kaassmaak. Nu zijn wij helemaal verslaafd aan kaas (én kaaschips) en deze fondueversie beviel bijzonder goed. Romig en vol en inderdaad een smaak die meteen doet denken aan kaasfondue. Deze chips smaken ook goed door, wat betekent dat je er wel vlug genoeg van hebt. En we kregen er ook bijzonder veel dorst van.

Ons oordeel? Lekker en helemaal perfect om te serveren bij een winterse aperitief of cocktail.

De Lay’s Winter Editions Bratwurst:

Nu zijn we geen grote fan van braadworst, en van het idee van chips met braadworstsmaak worden wij dus niet echt vrolijk. Maar we moeten toegeven: Lay’s is erin geslaagd deze chips écht de smaak van gerookte braadworst mee te geven, zijnde gekruid en gerookt en met een hartige ondertoon.

Ons oordeel? De fans van gerookte braadworst zullen in de wolken zijn. Voor de liefhebbers dus.

 

Beschikbaar tot eind maart 2016. Info op lays.be of facebook.com/LaysBelgium

 

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier