Getest: de beste gelaatsbehandeling voor tijdens de zomer

Zon, zee en strand zijn de perfecte ingrediënten voor een geslaagde vakantie maar maken je huid een pak minder blij. Met een HydraFacial pak je droge of onzuivere huid in minder dan dertig minuten aan. De sterren zijn fan, dus wij probeerden het uit.

Door onze beauty-experte Laure Vandendaele

De zomer is niet de ideale periode om de huid te peelen of een laserbehandeling op de starten. Kies daarom tijdens de maanden juni, juli, augustus en september voor een milde behandeling die hydrateert en verzorgt. Een HydraFacial belooft de droge of onzuivere huid in minder dan dertig minuten een boost van jewelste te geven.

Wat is het?

De HydraFacial is al jaren een van de populairste gelaatsbehandelingen in de Verenigde Staten. Deze snelle, niet-invasieve behandeling focust op grondige reiniging, exfoliatie, hydratatie en bescherming van de huid. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes en kan worden gepersonaliseerd aan specifieke noden.

Hoe werkt het?

De schoonheidsspecialiste maakt gebruik van een hoogtechnologisch toestel en serums die inwerken op de noden van de huid. Elke behandeling bestaat uit vier stappen om een optimaal resultaat te bereiken.

1. Reinigen en exfoliëren: De behandeling begint met het zorgvuldig reinigen van de huid om vuil, make-upresten en dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens wordt een exfoliërend serum aangebracht om de bovenste laag van de huid zachtjes te verwijderen.

2. Peeling: Na de exfoliatie wordt een milde, chemische peeling aangebracht op de huid. Deze peeling helpt om verstopte poriën te schoon te maken en zorgt voor een diepere reiniging, waardoor de textuur van de huid fijner wordt.

3.Extractie: Het apparaat gebruikt zuigkrachttechnologie, een soort van stofzuiger, om onzuiverheden, mee-eters en andere verstoppingen uit de poriën te verwijderen.

4.Hydratatie: Nadat de huid grondig is gereinigd en geëxfolieerd, wordt een hydraterend serum aangebracht. Dit serum bevat antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur om de huid te voeden en te hydrateren.

Getest?

Hoewel ik kan genieten van uitgebreide schoonheidsbehandelingen vind ik het een plus dat deze behandeling weinig tijd vraagt. Het resultaat is bovendien instant. Mijn huid voelt zacht, goed gehydrateerd en heeft een mooie gloed. Het effect van deze veelzijdige facial is een week zichtbaar.

Meer info www.lazeo.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier