Jongen neemt selfie met Nick Cave, maar heeft geen idee wie hij is

Het is je vast wel eens overkomen: iedereen praat over een bepaalde persoon, maar jij hebt geen enkel idee wie die persoon is. Het overkwam James Malcolm. Toen hij zag dat iedereen om een selfie vroeg met een mysterieuze man, ging hij mee in de hetze, zonder te weten wie het was.

 

James Malcolm was aan het wachten op zijn vlucht in de luchthaven van Wellington. In dezelfde gate zat niemand minder dan Nick Cave. Heel wat mensen vroegen een handtekening en selfies met de Australische zanger. James verstond er niet veel van en vroeg Twitter om hulp.

1

 

Helaas kwamen er niet direct veel antwoorden op zijn vraag. James besloot om toch gewoon een selfie te vragen, omdat ‘iedereen het deed’. Die selfie postte hij ook op Twitter.

 

2

De reacties waren uiteenlopend: van pure verbazing (weet jij niet wie Nick Cave is?) tot sceptisch (als je hem niet kent, waarom neem je er dan een selfie mee?). Een paar volgers beslisten om James zelfs te blokkeren. Bovendien is Nick Cave zoveel meer dan een ‘celeb’: hij is een levende legende. 

 

Wij denken dat James vanaf nu heel goed weet hoe Nick Cave eruit ziet. Zouden jullie de muzikant herkend hebben?

 

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier