Nieuw: haal zondag jouw gratis DZ Magazine in huis!

Yes! Komende zondag verschijnt opnieuw een gloednieuw DZ Magazine, hét gratis lifestyle magazine bij De Zondag. Het eerste magazine van 2023 blikt vooruit naar alle trends waar wij alvast naar uitkijken. Mode, wonen, culi. We got you! Ook al benieuwd?

Vrolijk wakker worden doe je op zondag -en bij uitbreiding de rest van de week nu ook- met Kim Van Oncen. Ons covermodel én de gloednieuwe cohost van Peter Van de Veire op Radio2. Hem wat tegengas geven, dat vindt ze leuk. Dat, en haar buikgevoel volgen, natuurlijk.

(foto: Noortje Palmers)

Van kleurrijke glitterlooks over doorzichtige, lingerie geïnspireerde setjes tot stoere leren bikerjasjes: het zijn enkele trends die we in meerdere collecties terugzien voor komende lente en zomer. Maar hoe weten ontwerpers ruim een jaar op voorhand wat het modelandschap zal domineren? Ze gebruiken geen walkietalkies, noch lezen ze elkaars gedachten. En hoe komt het toch dat wij die trends ook altijd allemaal volgen? Dat lees je bij ons.

 © Getty Images/iStockphoto
© Getty Images/iStockphoto

(Foto: trend Lila, lila, Lila?

In een nog niet zo ver verleden werden we verplicht binnen de landsgrenzen te reizen en te wandelen. Vandaag zijn dichtbijtripjes richting de natuur en de eenvoud meer dan ooit booming business . Het is goedkoper én beter voor het milieu. Wij zijn alvast fan en tippen enkele eco en dichtbijadresjes.

(foto Nutchel)

Meer dan voldoende reden op zondag 29 januari DZ Magazine in huis te halen!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier