Voor jou getest (en geproefd): een kidsproof paasbrunch met pannenkoekjes

Bijna Pasen! Dit lentefeest gaat gepaard met veel (heel veel!) chocolade-eitjes, vrolijke konijnen, fleurige bloemen en héérlijk brunchen! Op zoek naar inspiratie voor jouw paasbrunch? Of maak je het jezelf graag wat makkelijker? HelloFresh viert Pasen met drie boxen voor de ultieme brunch! Wij mochten eens proeven van de paasbrunch met American pancakes.

Lekkere koffiekoeken, fluffy pannenkoekjes, een heerlijke mangocrème, yoghurt met framboosjes en broodjes in de vorm van konijntjes: deze vrolijke brunchbox is ideaal voor het hele gezin. Je krijgt – zoals welbekend bij HelloFresh – alle ingrediënten en duidelijke instructies netjes aan de deur geleverd.

De bereiding is relatief eenvoudig (misschien wel iets aandachtiger zijn dan mezelf bij het bakken van de konijnenbroodjes) en in een uurtje staat je tafel vol met heel wat lekkers. Vooral de fluffy pannenkoekjes met mangocrème en de yoghurt met framboosjes zijn favoriet bij onze kindjes. De American pancakes zijn heerlijk luchtig en echt overheerlijk. Een receptje om te onthouden. De konijnenbroodjes zijn niet alleen super Instagrammable, ze zijn ook erg lekker met de bijgeleverde blauwe bessen confituur. Njam!

In de box

Dit tover je allemaal op tafel met de box: sinaasappelsap, yoghurt met framboos, pannenkoekjes met een crème van mango en passievrucht, konijnenbroodjes en drie soorten koffiekoeken.

De speciale Kidsbox met Amerikaanse pannenkoeken voor 4 personen (€ 34,99) kunnen geleverd worden tot en met 4 april.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier