Nieuw seizoen, nieuw parfum: Mon rouge, een geur zo krachtig als rood

Als er één modekleur is die dit seizoen alle aandacht opeist, dan is het rood wel. De vurige tint duikt op in tal van collecties en dat is goed voor een warm en krachtig silhouet. Dat Yves Rocher uitpakt met een eau de parfum waarin ‘rood’ de hoofdrol speelt, is dus mooi meegenomen. En goed om weten: ‘Mon Rouge’ is niet alleen een geur vol zelfvertrouwen en hoog fashiongehalte, maar een heus manifest voor meer eigenliefde.

Met het Eau de Parfum Mon Rouge wil Yves Rocher niet alleen een nieuwe geur lanceren; het beautylabel beschouwt Mon Rouge als een manifest voor self-love. “Na een periode waarin de mode een heel specifieke schoonheidsstijl dicteerde, ervaren we vandaag het tegenovergestelde”, zo luidt het. “We moeten leren van onszelf houden, vertrouwen hebben in onze manier van denken en geloven in ons kunnen. Dit is hoe wij ‘eigenliefde’ definiëren. Hou van jezelf, ongeacht wat andere van je denken.

Dat is een grote kracht.” Die kracht vertaalde parfumeur Caroline Dumur in een bloemige en verfijnde geur van Iris, Neroli Essence en Patchouli. Krachtig en elegant en vooral heel erg verslavend! Mon Rouge is ook een verantwoord parfum door het gebruik van natuurlijke ingrediënten, gerecyclede materialen en karton (voor het doosje) uit duurzaam beheerde bossen. Bij het parfum hoort ook een lipstick en douchegel, ideaal om de boodschap van eigenliefde extra kracht bij te zetten.

Zo heb je langer plezier van je parfum:

  1. Niet wrijven. Door het wrijven komen de topnoten vrij en dat zorgt ervoor dat de geur eerder vervliegt.
  2. Gebruik een basis. Breng voor het gebruik van je parfum een laagje bodylotion (geurloos of in dezelfde geur als je parfum) aan. Dat zorgt voor een vettiger huid waardoor het parfum zich beter kan hechten.
  3. Breng aan op puls punten. Puls punten zijn plaatsen op het lichaam waar de hartslag gevoeld kan worden; aan je pols, net achter de oorlel, aan de basis van je keel en in je knieholtes. Doordat dit warme plaatsjes zijn, zal je parfum langer en beter ruiken.

Mon Rouge L’eau de parfum – 39,90 euro (30 ml) en 55,90 euro (50 ml)
Mon Rouge Lipstick – 22,90 euro
Mon Rouge Perfumed shower gel – 13,90 euro
Verkrijgbaar in de winkels van Yves Rocher en op www.yves-rocher.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier