Thalisa Devos: “Inspiratie”

Ik hou van mijn job. En dat heeft meerdere redenen: schrijven, kijken naar en lezen over dingen die mensen gelukkig maken. Mooie kleren, lekker eten of een fijne reis. Niet alles hoeft onmiddellijk consumeerbaar te zijn. Magazines zijn er ook om te (doen) dromen. Al zijn de dagen momenteel nog bloedheet, het zijn fijne momenten waarop de kersverse modetrends voor het najaar mijn mailbox binnenstromen. Inspirerende beelden, nieuwe collecties, knipogen naar het verleden en een blik op de toekomst. Het zit ook allemaal in deze gloednieuwe modespecial vervat.

Nog fijner dan een dagje inspiratie opdoen achter de computer, is het ontmoeten van interessante mensen in deze job. Fijne vrouwen zoals Elodie. De vrouw van olympisch goud op onze cover deze maand. De vrouw die enkele dagen voor de fotoshoot een lief berichtje stuurde: ‘Even laten weten, maar ik ben blond nu ;)’. Zo bleek Elodie ook te zijn in het echt. Blond ja, maar vooral rekening houdend met iedereen in het team, professioneel, vriendelijk en gezellig. Ook toen ze bij 35 graden een dikke winterjas moest aantrekken. Dat de fotoshoot zo leuk was heeft ook te maken met de andere inspirerende mensen op de set. Een topfotograaf, getalenteerde stylist en make-upartiest en een bedreven journalist.

Het is de combinatie van die mensen waardoor we prachtige magazines kunnen maken. Dat samen met alle andere schrijvers, fotografen, lay-outers, artdirectors, eindredacteurs en nog veel meer mensen die onzichtbaar achter de schermen goed werk leveren. Ook dat is inspirerend. Daarom hou ik van mijn job.

We zijn blij om terug te zijn na de zomer. Hopelijk jullie ook. Veel plezier met het magazine.

Thalisa Devos, Chef DZ Magazine

thalisa.devos@roularta.be – Instagram: @thalisa 

(foto Damon De Backer)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier