© Carmen Kemmink

Haal zondag jouw gratis feesteditie van DZ Magazine in huis

Het is feest! Zondag wacht de speciale feesteditie van DZ Magazine op je bij de bakker of supermarkt. Het werd een nummer vol warmte, liefde en knusse shoppings om het thuis zo gezellig te maken dat je de donkere maanden zonder probleem door kan.

Ook ons interview met ecoblogger Elisabeth Van Lierop, haar man, muzikant Tijs Delbeke, en hun drie dotjes van kinderen geeft je een warm gevoel.

‘Natuurlijk zijn wij zondagskinderen! Wat is het toch een ongelofelijk geluk als ik wakker word en mijn drie kinderen hier warm, veilig en gelukkig onder de dons zie liggen’, vertelt Elisabeth ons op de dag van de fotoshoot. We zijn er ons pijnlijk van bewust, niet overal heerst diezelfde warmte deze december. Het is meer dan ooit tijd om stil te staan bij wat we hebben, wie we graag zien te vieren en te genieten van heerlijk eten samen.
Ook in deze editie: heel wat leuke cadeautips, die geven én krijgen leuker maken.

En ten slotte geeft onze trendspecialist Joni Vandewalle tips over hoe je een heerlijk nostalgisch kerstgevoel in huis creëert. ‘We hebben meer dan ooit nood aan zeemzoetigheid.’ Dek je tafel dus niet strak in wit en zilver, maar snuister tussen de versiering van je grootmoeder, maak weer een klassieke kerstkrans en omarm vooral de kerstaccessoires uit je kindertijd. More is more. En je hebt zo meteen ook een boeiend gespreksonderwerp aan de feesttafel als je het verhaal achter die nostalgische kandelaar vertelt.

We wensen jullie een erg warme feestperiode!

Tot zondag!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier