© Carmen Kemmink

Mis de woonspecial van DZ Magazine niet!

Bij een nieuwe lente hoort een nieuw interieur, toch? Een make-over voor je huis maak je zo groot of zo klein als je zelf wil.

Is het na de lenteschoonmaak tijd voor een vers kleurtje op de muren? Of hou je het simpel met enkel een paar nieuwe kleurrijke kussens en een servies dat zowel binnen als buiten mooi staat? In de woonspecial van DZ Magazine geven we je alvast bergen ideeën. Haal je inspiratie bijvoorbeeld uit de natuur: organische vormen, botanische prints en natuurlijke kleuren en materialen. Maar als het wat meer mag zijn, geeft onze trendexpert Judith je ook veel tips voor een heerlijk vrolijk dopaminehuis vol kleur en humor. De woontrend van het moment? Maximalisme, véél kleur en hier en daar een knipoog.

Zondagskind Kelly Claessens vertelt over het leven na ‘Blind Gekocht’, met veel eigen interieurprojecten, maar ook tijd om herinneringen te maken met haar zoon Leon. De combinatie van de twee is wat werkt voor haar: ‘Zonder de voldoening die mijn job me geeft, zou ik niet de mama kunnen zijn die ik wil zijn.’

Verder vind je in het magazine onze leukste cultuurtips voor binnen en buiten, en onze maandelijkse quiz om bij het ontbijt stiekem wat bij te leren.

Tot zondag!

DZ Magazine zit zondag gratis bij De Zondag, beschikbaar bij jouw favoriete bakker of supermarkt!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier