Mis DZ Magazine met Rani De Coninck niet!

In deze editie kijken we uit naar het absolute genieten dat de langere en hopelijk zonnige dagen met zich meebrengen.

Zondag 26 mei ligt het juninummer van DZ Magazine voor jullie klaar bij de bakker. In deze bijna-zomer-editie kijken we uit naar het absolute genieten dat de langere en hopelijk zonnige dagen met zich meebrengen. Genieten, dat doe je met allerlei lekkers dat je bij een aperomomentje voor vrienden of je gezin serveert. Genieten, dat is ook dromen van een eigen tiny house. Een minihuisje of tiny house is een snelgroeiende trend. Of je het nu gebruikt als yogakamer, extra werkkamer, hobbyruimte of gewoon als je eigen kleine vakantiestek, het staat voor trager en bewuster leven. Onze shopinspiratie kan je ook gewoon gebruiken om een eigen plek in huis opnieuw in te richten.

In onze interviewreeks Zondagskinderen is deze maand Rani De Coninck aan het woord, die ons onlangs op enkele van de mooiste en zachtste momenten op televisie trakteerde. Ze vertelt hoe ze kwetsbaar het verdriet om haar verloren zus toeliet en de tijd nam om ermee om te gaan. Zo vond ze haar stralende glimlach en het gouden randje in elke dag opnieuw. Op de foto’s straalt ze tussen haar drie kinderen Beau, Dora en Leon: “Als mama is het een godsgeschenk om mijn kinderen met z’n drieën bezig te zien.”

Verder geniet je in deze editie ook weer van een leuke quiz bij het ontbijt en onze beste vrijetijdstips voor binnen en buiten.

Tot zondag!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier