© Filp Van Roe

Mis het modenummer van DZ Magazine niet!

Klaar voor de maartse buien? Wij bij DZ Magazine zeker wel! We counteren ze namelijk met een mode-editie boordevol positiviteit en met een gouden randje.

Want het nieuwe modeseizoen belooft je kleerkast én je humeur een flinke boost te geven, dankzij heel wat felle kleuren – we zien veel vurig rood –, vrolijke prints en nog een vleugje feestelijke metallics (ja, je draagt je feestoutfits dus gerust een heel jaar door).
Onze mode-expert Els Keymeulen legt uit waarom dopamine dressing meer is dan een voorbijgaande modetrend: ‘Mode volgt altijd de realiteit. Op wereldvlak is er maar weinig om vrolijk over te zijn, waar we nood aan hebben, is een vleug hoop, kracht en warmte.’

Warmte in overvloed ook bij onze Zondagskinderen van deze maand: Stephanie Planckaert en haar oudste dochter Iluna Timmerman. Ze zijn elkaars grootste fan en hebben een moeder-dochterband om van te dromen. Stephanie: ‘We zitten op dezelfde golflengte, delen alles en hebben elkaar echt nodig.’ En ze weten hoe ze een goede zondag vieren: ‘Lekker lang uitslapen en een hele dag in pyjama rondlopen.’

Verder vind je in het magazine cultuurtips om de maartse buien te ontvluchten, van een ontroerende film tot een podcast die je het liefst in één keer luistert. En als de zon er wél is, zijn er fijne buitenactiviteiten om van te genieten.

Het wordt weer een heerlijke maand.

Tot zondag bij jouw favoriete bakker of supermarkt!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier