Crocs en Pringles lanceren kleurrijke collectie (mét een houdertje voor je chips!)

Crocs: you hate them or you love them. Maar stiekem vinden wij deze samenwerking met Pringles wel geweldig. Dé eyecatchers van de collectie zijn ongetwijfeld de Classic Crush Boots, mét een houdertje voor je Pringles natuurlijk.

Pringles en Crocs pakken uit met drie limited-edition Pringles-geinspireerde designs van de meest favoriete Crocs-modellen en een scala aan Jibbitz charms in Pringles thema. Elk uniek paar Crocs draait rond de iconische looks van Mr. P, zowel van vroeger als van nu.

De Pringles® x Crocs Classic Crush Boot is geïnspireerd door de Pringles Original met een vleugje van het klassieke Pringles-rood en een verhoogde zool met knapperige details. De laarsjes zijn voorzien van een uniek aangepaste houder, waarmee een Pringles-verpakking kan worden meegenomen, zodat zowel fashionistas als snackfans hun favoriete chips aan hun favoriete schoenen kunnen dragen. De Classic Crush boots kosten 100 euro.

Fan van een klassieke retrolook? Dan zijn deze antislip-slippers (50 euro) met een zwart-wit design van Mr. P en een stijlvolle snor ongetwijfeld iets voor jou!

Jouw eigen Crocs subtiel pimpen? De klassieke rode strik van Mr. P, een knipogende Mr. P in 3D, twee kokers Pringles Original en Pringles Sour Cream & Onion en een Pringles-chipje zijn de smakelijkste Jibbitz Charms (20 euro) ooit!

Ook de klassieke Crocs (70 euro) mogen natuurlijk niet ontbreken. Mr. P blijft overal opduiken, inclusief zijn snor als bandje met deze kleurrijke clogs, verkrijgbaar in vier mix-en-match kleuren, die elk staan voor een van de meest favoriete Pringles-smaken. De rode en oranje clogs weerspiegelen de populaire Pringles Original-smaak, terwijl het hippe blauwe en groene paar overeenstemmen met Pringles Sour Cream & Onion en Pringles Salt & Vinegar. Stem dus je stijl af op jouw favoriete smaak!

De collectie is vanaf woensdag 17 april te koop via crocs.eu

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier