De modeweek van Lut: over Metejoor, prinses Elisabeth en de dag van de slaap

In de modewereld gaat het soms snel en dus rekenen wij op onze moderedactrice Lut Clincke om ons van de meest interessante modenieuwtjes op de hoogte te houden.

e5 gaat in zee met Metejoor

Never say never. De Belgische keten e5 heeft zich altijd afzijdig gehouden van collabs met BV’s. Tot vandaag. Op 17 maart lanceert de keten de collectie RAVØTT x METEJOOR, in samenwerking met de populaire zanger Metejoor. De herencollectie bestaat uit 18 stuks, in pastelkleuren en in neutrale zandtinten. Boxy bovenstukken flirten met de nineties en zorgen voor voldoende bewegingsvrijheid. Een totaallook in jeans speelt helemaal in op de huidige trends en voor de hoogzomer zijn er luchtige outfits. Prijzen vanaf 39,99 euro.

e5.be

Belgische handtas voor Prinses Elisabeth

Prinses Elisabeth verscheen op dinsdag 14 maart 2023 voor de opening van een tentoonstelling in Caïro met een handtas van het Belgische label KAAI in de hand. Het handtassenlabel pretendeert dat het vrouwen wil empoweren met modieuze én functionele tassen. De kroonprinses koos een tas uit de nieuwste zomercollectie, de “Mini Arch”, uitgevoerd in nappa leder. De tas kost 350 euro, wat ze toegankelijk maakt voor een breed publiek. Stijl hoeft geen fortuin te kosten.

Kaai.eu

Dag van de slaap

Vrijdag 17 maart is het World Sleep Day, de internationale dag van de slaap die elk jaar plaatsvindt in maart, op de laatste vrijdag voor de lente begint. Die dag wordt de aandacht gevestigd op de invloed van een goede slaap op onze gezondheid. Denk voldoende slaap, een gezonde omgeving, een goed bed en een comfy outfit. Zoals deze nachtpon van het Belgische merk LordsxLilies.

Lordsxlillies.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier