Leuke gadgets voor in de auto

Wie veel tijd in de auto doorbrengt, wil wel wat meer. Wij sprokkelen de leukste gadgets en opvallendste hebbedingen bij elkaar.

George Clooney in zakformaat

Het nieuwe werkjaar is begonnen en dat betekent dus weer een drukte van jewelste, vooral op de autowegen. ‘No stress’ klinkt ons goede voornemen, en hoe kan dit beter met een koffiemaatje als passagier, oftewel George Clooney in zakformaat! Het Nederlandse bedrijf Koffiemaatje bracht een comfortabel en draagbaar koffieapparaat op de markt dat je via een usb-stick in de auto kan aansluiten. In enkele seconden tijd warmt het water op en sijpelt jouw favoriete koffiesmaak door de filter in het bijgeleverde kopje. Zo kan je bij ellenlange files genieten van een heerlijk kopje koffie of cappuccino. Toch vroeger op de bestemming aangekomen? Dan kan je jouw koffiemaatje gewoon meenemen!

Info: www.koffiemaatje.shop

(GF)
(GF)

Mr. Robot houdt je opgeladen

Een telefoon bij de hand hebben, is dezer dagen zeker een must. Ook in de auto is het belangrijk, op voorwaarde natuurlijk dat er handsfree gebeld wordt én dat de batterij niet in een mum van tijd leeg is. Met de draadloze ‘fast smart car robot’ van Fruugo laadt jouw toestel supersnel op. Bovendien geeft deze telefoonhouder een extra vleugje stijl aan de auto door haar speelse en futuristische look! Te verkrijgen in verschillende kleuren.

Info: www.fruugo.be

(GF)
(GF)

Stoer autoparfum

Een fris geurtje in de auto maakt de rit des te aangenamer! De elegante parfumsets van Somstyle bezorgen jou die exclusieve geur in een aantrekkelijk kader. De parfumhouders werden namelijk in een stoer designjasje gestoken en gevuld met een zoete geur die jouw hele auto doet opfleuren. Je kan kiezen uit verschillende ontwerpen met bijhorende geurtjes en extra scent donuts. Ideaal als cadeaupakket voor wie net zijn rijbewijs heeft behaald, een nieuwe wagen heeft gekocht of gewoon zijn eigen auto letterlijk en figuurlijk wil opfrissen!

(foto Somstyle)
(foto Somstyle)

Snelheidsduivel op pluisjesjacht

Van een echte snelheidsduivel gesproken: deze bloedrode en roetzwarte ministofzuiger maakt jouw auto in enkele minuten stofvrij. Je sluit dit draadloze toestel op de auto aan en door het handige ledlichtje kan je pluisjes, kruimels, sigarettenas en andere kleine stofdeeltjes gemakkelijk opzuigen. Ideaal voor wie veel in de auto vertoeft, maar weinig tijd heeft om het er binnenin proper te houden!

Info: www.ultragadgets.nl

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier