12x duotickets voor het benefietconcert met Salvatore Adamo

We betreuren het dat als gevolg van een letsel aan de stembanden met tijdelijk stemverlies, Salvatore Adamo zich verplicht ziet een reeks concerten te annuleren waaronder het concert in Sint-Niklaas op 30 mei 2019. Hierdoor wordt onderstaande actie geannuleerd.

 

 

Special Olympics Belgium (SOB), de Olympische organisatie voor atleten met een verstandelijke beperking, blaast dit jaar 40 kaarsen uit. Om dit te vieren organiseert de vzw een benefietconcert ten voordele van haar atleten op donderdag 30 mei op de Grote Markt van Sint-Niklaas. Niemand minder dan Salvatore Adamo zal ter gelegenheid van deze speciale verjaardag een openluchtconcert geven op de grootste markt van Europa.

 

De Belgische koepel van Special Olympics werd opgericht in 1979 en wil haar 40ste verjaardag vieren op gepaste wijze. De datum van het unieke openluchtconcert is nauwkeurig gekozen want van 29 mei tot en met 1 juni vindt de 37ste editie van de Nationale Spelen plaats in Sint-Niklaas en Beveren. Meer dan 3400 atleten strijden dan om hun persoonlijke records te verbreken in 20 verschillende sportdisciplines. Naast sport is er ook plaats voor entertainment en ontspanning voor iedereen. Inclusie is namelijk een belangrijke doelstelling van de vzw. De legendarische Belgisch-Italiaanse zanger Salvatore Adamo was er meteen voor te vinden om Special Olympics Belgium door middel van een benefietconcert te steunen. “Ik bewonder hun doorzettingskracht, hun immer positieve houding en hun ontwapenend effect op de mensen.”, vertelt Adamo die duidelijk een hart voor de atleten heeft.

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier