Win: BIGBEN PlayStation audioproducten

 

BIGBEN komt met twee nieuwe, officieel gelicenseerde producten voor PlayStation-fans en nostalgische gamers. Een wekker geïnspireerd op de originele PlayStation-console en een  lichtgevende kubus met Bluetooth-speaker.

 

De wekker is speciaal ontworpen voor de old-school PlayStation-fans en neemt je 25 jaar mee terug in de tijd. De PS1AC-wekker heeft ook een extra effect waarmee je het plafond kunt verlichten met het PlayStation-logo of de vier PlayStation-symbolen. Je kunt heel eenvoudig tussen beide wisselen met de bijgeleverde plaatjes.

Om je gameroom precies genoeg te verlichten tijdens je gamingsessies, heeft BIGBEN het perfecte accessoire ontworpen. Maak kennis met deze lichtgevende kubus, geïnspireerd door PlayStation, die is voorzien van een ingebouwde Bluetooth-speaker, zodat je draadloos van je favoriete muziek kunt genieten. Met de bijgeleverde afstandsbediening heb je volledige controle over verschillende lichteffecten en negen verschillende kleuren. De PS200-speaker van BIGBEN is ook voorzien van een USB- en 3.5 mm AUX-ingang voor het aansluiten van een USB-stick of externe audiospeler.

We geven van elk 2 stuks weg! Meedoen aan deze Wedstrijd?
Vul onderstaand formulier in voor 28 november 23u59, succes!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier