Win : 50 tickets voor Boudewijnpark

Drie shows, twintig outdoor attracties, een outdoor waterpark én twaalf indoor attracties! Redenen genoeg om eens af te zakken naar het Boudewijn Seapark in Brugge.

Naast de spectaculaire sprongen van de dolfijnen kan je ook genieten van de gloednieuwe dolfijnenshow ‘Moana’s Blue World’. Of ontdek het prachtig verlichte dolfinarium met projecties op een gigantisch scherm van 320 m2. In het zeeleeuwentheater beleef je een
nieuw avontuur samen met imposante zeeleeuwen! En ga zeker ook langs bij de prachtige zeehondenlagune midden in het groene park.

Maar Boudewijn Seapark biedt niet alleen shows. Het pretpark heeft ook twintig attracties buiten zoals de coole rollercoaster Orca Ride, de piratenboot Sancta Maria, of de reuzegrote
speeltuinen. Beleef dolle pret in het openluchtwaterpark Bobo’s Aqua- Splash met acht glijbanen en de Splash Emmer. En regenweer? Geen paniek! Dan zorgt Bobo’s Indoor met twaalf overdekte attracties voor urenlang speelplezier! Afsluiten doen we met super nieuws: we geven 50 tickets weg!

Deelnemen is gemakkelijk: geef het juiste antwoord op de vraag en stuur je deelname in tegen 15 augustus.

Wedstrijdvraag: Hoe heet de nieuwe dolfijnenshow?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier