Kom je ook naar Urbanus De Vuilnisheld Fandag?

Ben jij ook zo’n grote fan van Urbanus? Dat moet je zeker op zondag 17 maart naar Urbanus De Vuilnisheld Fandag in Comics Station in Antwerpen. Je wordt er ondergedompeld in de unieke wereld van Urbanus zijn nieuwste film.

Op zondag 17 maart staat het indoor pretpark Comics Station in het station van Antwerpen Centraal helemaal in het teken van Urbanus. Om 11u is er de screening van zijn nieuwe film Urbanus: de Vuilnisheld. Daarin sluiten de volwassenen van Tollembeek een lucratieve deal met een schimmige Rus. Igor mag gevaarlijk afval komen storten in Tollembeek gedurende een jaar en de inwoners zullen hiervoor grof betaald worden. Urbanus ziet hierin dé kans om een joekel van een verlovingsring te kopen om te kunnen trouwen met Juf Pussy. Maar uiteraard loopt alles in het honderd en de kinderen komen in opstand tegen het plan van de volwassenen.

Naast een screening van de film valt er nog heel wat te beleven: er zijn signeersessies met Urbanus zelf en tekenaar Willy Linthout en je kan een workshop striptekenen volgen. Natuurlijk kan je tijdens de fandag ook het pretpark bezoeken, waar je van de ene verbazing in de andere valt. Je wordt er niet alleen ondergedompeld in de wereld van Urbanus, maar ook van tal van andere stripfiguren.

Wij mogen 15 gezinstickets (4 tickets waarvan minstens 1 volwassene) voor deze spetterende fandag weggeven. Inbegrepen is toegang tot het pretpark van 10 tot 17.30 uur en een goodiebag met onder andere de strip de Filmspeciaal van Urbanus. Deelnemen kan tot en met donderdag 7 maart 2019

WEDSTRIJDVRAAG: waar vindt de fandag van Urbanus De Vuilnisheld plaats?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier