Win een van de 25 duotickets voor de expo van FC De Kampioenen

Vakantiemagazine special

In tegenstelling tot de Kampioenen-expo van vijf jaar geleden, neemt de expo je niet mee ‘achter’ de schermen van de populairste serie van Vlaanderen, maar juist ‘ervoor’.

Dat klopt, in deze expo ben JIJ de ster van de reeks. De expo is gebaseerd op het succesvolle concept van 3D World Magic & Fun waarbij ‘de bezoeker’ én ‘plezier maken’ centraal staat. De doe-expo van maar liefst 3000m (!) is vooral gericht op de stripdecors van “de beste ploeg van het land” maar ook de tv-reeks en de 4 films komen aan bod, met tal van weetjes, geheimen én exclusief materiaal rond de acteurs.

Als bezoeker kun je deelnemen én poseren in ontelbare decors maar ook in verschillende 3D animaties. Zo zal onder meer Carmen je toekomst voorspellen, Doortje je uitnodigen om samen een tv programma in te blikken, stelt Xavier je voor aan de ‘Xaverianen’ en neemt Boma je mee naar de Pussycat. Dat Xavier niet de beste doelman is wisten we al heel lang, maar of je hem zomaar kunt verschalken, zal blijken op de expo.

Wil je deze expo graag bezoeken? Mijn gedacht!

Neem dan deel met onze wedstrijd en maak kans op een van de 25 duotickets. Geef voor 20 juni 2019 antwoord op de wedstrijdvraag en vul het formulier in.

Wedstrijdvraag: hoeveel FC De Kampioenen-films zijn er al gemaakt?


Wedstrijdreglement: https://www.dezondag.be/wedstrijdreglement/

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier