Win: een overnachting in Ibis Jabbeke

Geniet van de ideale combinatie van het historische romantische Brugge en een dagje uitwaaien aan de Belgische kust. Tijd voor jezelf, musea, shopping, restaurantjes en plezier.

Jabbeke ligt op 20 minuten van de Belgische kust en Brugge. De stad Brugge heeft een prachtig historisch centrum (een UNESCO werelderfgoed). Elke straat, elk plein en elke hoek draagt bij aan de romantische sfeer en is verbluffend mooi. De Belgische kust is de ideale plek voor een ontspannende wandeling, een heerlijk drankje, een bezoek aan een restaurant of om lekker te winkelen. Jabbeke ligt naast de E40 op de kruising van de A10 en de A18.

Win een arrangement!

Wij geven 5 overnachtingen in Ibis Jabbeke voor 2 personen weg! Inclusief ontbijt, parking en welkomstdrankje weg! Verblijf in Januari of februari. Doe mee door onderstaand formulier in te vullen tegen 7 januari, 23u59. Succes!

Niet gewonnen? Niet getreurd! Indien je wenst (aan te vinken in het formulier), ontvang je van ons nog een kortingscode van 20% voor je verblijf in januari en februari!

Ibis budget Brugge Jabbeke
Varsenareweg 35 ∙ 8490 Jabbeke
tel:050 64 18 00 ∙ Mail: HA231@accor.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier