De grote kerstwedstrijd!

Wij vieren de feestdagen ook graag met onze lezers en hebben tal van leuke pakjes onder de kerstboom voorzien! Kijk snel verder & ontdek welke leuke prijzen je allemaal kan winnen.

25x Duoticket Boudewijn Seapark
Tickets zijn inclusief toegang tot Indoor speeltuin, overdekte schaatsbaan & kerstshow met dolfijnen.

Niet gewonnen? Geen nood met de kortingscode KRANT op www.boudewijnseapark.be kan je een ticket kopen voor € 15 in plaats van €23!

1x Wonderbox 2 dagen Luxe Wellness
Betreed een wereld van ontspanning en romantiek. Je ervaart samen geluk tijdens een overnachting met ontbijt en toegang tot de wellness. Laat u vertroetelen in een van de 680 etablissementen.


2x Phytosun Mauna verstuiver
Breng gezelligheid en warmte met een vleugje exotiek in huis met deze trendy verstuiver.

4x playmobil Vliegtuig 

De piloot brengt zijn passagier naar de volgende stad. De bagage wordt achter de stoel opgeborgen.

4x playmobil Astronaut met raket

3, 2, 1… Het aftellen is begonnen en de raket staat op het punt om op te stijgen! Wanneer de raket op zijn bestemming aankomt, kan de cabine met een draaislot worden geopend, zodat de astronaut zijn omgeving kan verkennen.


1x Friend DVD box + travel Mug

De lol, de liefdes en alle koffiepauzes: alles komt voorbij! Ga lekker zitten voor de dolkomische, populaire serie over een familie die gebaseerd is op vriendschap

1x Harry Potter 8-film collection box

Deze filmbox bevat alle Harry Potter films!

3x Monopoly LOL Surprise

Ontdek het superschattige Monopoly-spel van L.O.L. Surprise! In plaats van locaties en eigendommen moeten de spelers in deze editie van Monopoly: L.O.L. Surprise! poppetjes van de andere spelers kopen, verkopen en ruilen met als doel de zeldzame poppen te verzamelen.

4x Star Wars Screamsaber

Deze Screamsaber is niet zomaar een lightsaber, dit bekende zwaard maakt geluid … veel geluid! Neem je eigen gevechtskreten op en speel deze daarna af tijdens het gevecht of laat de geluiden uit de Star Wars-films horen.

5x Play-Doh popcorn party 

Eindeloos plofplezier met poppende popcorn! Deze speelgoed-popcornmaker voor kinderen vanaf drie jaar bevat alles wat je nodig hebt om creatieve Play-Doh-popcornkunstwerken te maken.

 

1x Nachtwacht pakket

Een leuk pakket met activity book (hersenkrakers en breinbrekers), Vriendschapsboek en Game – Monster Battle!

3x Disney comfy squads
Net zoals de prinsessen in de Disneyfilm ‘Ralph Breaks the Internet’ zijn deze poppen gekleed in comfortabele casual outfits met leuke, moderne accessoires.

Meedoen? Vul onderstaand fomulier in voor 23/12, 23u59. Per geschenk kan je 1x meedoen!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier