Dinner for two bij Mister Spaghetti? Wij geven er 20 weg!

Bij Mister Spaghetti enkel en alleen spaghetti … maar wel met meer dan 20 verschillende soorten.

Glutenvrij, veggie, vegan, … Ooow yes! … they’ve got it all…
Mister Spaghetti opende haar eerste “spaghetti only” vestiging in februari 2014 in Roeselare en heeft ondertussen al zaken in 4 steden. Mister Spaghetti staat bekend om zijn diversiteit. Ze bieden een overvloed aan spaghettisoorten: gewone spaghetti, capellini, volkoren, spelt en glutenvrije spaghetti staan op de menukaart. Maar vooral op gebied van saus pakt Mister Spaghetti uit met heel wat variatie, geen Italiaanse sauzen, maar originele en vele “anders dan anders” sauzen. Er zijn 20 verschillende soorten sauzen gaande van 7 bolognesesauzen tot specialtiteiten zoals Sweet Scampa, Cheesy Lover of Sir Canara die zeker de curieuzeneuzen onder ons kunnen bekoren. Ook mensen met allergieën (gluten, lactose, enzovoort), vegetariërs en vegans komen er aan hun trekken.

Are you in for a XL spaghetti challenge?
Ben je een echte spaghettifan en hou je van uitdagingen? Dan is de XL-challenge, 2,3 kg spaghetti met bolognesesaus, zeker iets voor jou. Daar betaal je 22 euro voor, maar als je hem volledig verorbert binnen de 30 minuten, is hij gratis. Daarenboven kom je dan ook op de “Wall of Fame” terecht op de facebookpagina en ontvang je je eigen “XL-Spaghetti Hero” certificaat. Ook ontleent uit de Amerikaanse eetcultuur, zijn de “doggy bags”. Wie zijn spaghetti niet op krijgt, mag de restjes gerust meenemen naar huis. En om de kledij vlekvrij te houden, zijn er leuke, stijlvolle slabben voorzien. Fun verzekerd!

Eating with friends is so much more fun!
Ook voor groepen is Mister Spaghetti de ideale eetgelegenheid. Vanaf 4 personen kan er een spaghettitafel gereserveerd worden waarbij een reuze kom spaghetti op tafel komt te staan, samen met 4 verschillende spaghettisauzen naar wens.

Quick lunch?
Ben je gehaast en wil je snel lunchen? Voor €12 krijg je een medium spaghetti met daarbovenop een gratis ijsje of koffie! Een snelle en goedkope spaghettilunch in een hip en trendy restaurant. Wat moet je nog meer hebben?

Lazy mode = take away mode
Heb je geen zin om je op restaurant te eten? Geen enkel probleem. Mister Spaghetti biedt ook take away. Voor take away gerechten geldt een korting van 10%.

Honger gekregen? Goed nieuws! Wij mogen per vestiging van Mister Spaghetti (Roeselare, Brugge, Aalst en Antwerpen) 5 diners voor 2 weggeven! 

Vul onderstaand formulier in en geef het juiste antwoord op de wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met 26 maart 2019.

WEDSTRIJDVRAAG: Hoeveel spaghetti met bolognesesaus moet je eten om de XL-challenge te winnen? (+ naar welke vestiging je wil gaan)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier