WIN: Arrangement (incl. overnachting) “ontdek Bergen op Zoom”.

Ontdek Bergen op Zoom en de Brabantse Wal tijdens Kunsten in de Monumenten.

Beleef Kunsten in de Monumenten in de hele gemeente Bergen op Zoom elk jaar in het tweede weekend van september (tijdens de Open Monumentendagen).

‘Plekken van plezier’ is het thema 2019 van de landelijke Open Monumentendagen. De gemeente Bergen op Zoom organiseert deze onder de noemer ‘Kunsten in de Monumenten’; een festival vol historie, optredens, hedendaagse kunst, cultuur en leuke activiteiten. Heel wat monumenten openen in het tweede weekend van september hun deuren voor publiek, kunstenaars en artiesten. Erfgoed, muziek, theater, mode, kunst en beweging komen hier samen.

Een levendig programma vol cultuur en vermaak spreekt jong en oud aan. Met de verhalen van enthousiaste gidsen voel je de historie! ‘Plekken van plezier’ zijn er volop in het bourgondische Bergen op Zoom. Het landelijke thema kom je vaak tegen bij Kunsten in de Monumenten. Behalve bij het event PopMonument is de toegang overal gratis.

Goed nieuws! Wij geven een arrangement weg ter waarde van € 200!
Het arrangement bevat een overnachting, tickets voor PopMonument, entree Stadspaleis het Markiezenhof en uitgebreid informatiepakket voor 2 personen.

 

 

Wat moet je hiervoor doen? Geef het juiste antwoord op de wedstrijdvraag en vul onderstaand formulier in tegen 22 augustus. Succes!

WEDSTRIJDVRAAG: Wat is het thema van de landelijke Open Monumentendagen van 2019?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier