Win: 5x Playmobil Novelmore speelsets

PLAYMOBIL®’s nieuwe ridderwereld verrast met creatieve wapens, geavanceerde verdedigingssystemen en originele personages. De PLAYMOBIL®-klassieker in een geniaal nieuw design garandeert vele uren plezier.

Kasteel van de Burnham Raiders (€139,99)
Dit indrukwekkende fort is de thuisbasis van de opstandige Burnham Raiders. Het kasteel torent trots uit boven de vulkanische vuurberg. De vuurwapens en de machtige kasteelpoort fonkelen in de avondzon en de draak sist gevaarlijk uit zijn kooi. Als indringers het kasteel proberen te veroveren, worden ze beschoten door de overvallers met gloeiende vuurballen. De sluwe Burnham Raiders zijn een groep bandieten en rovers die niets of niemand vrezen. Het nieuwste object van verlangen is het magische pantser Invincibus, dat de drager onoverwinnelijk maakt. De rebellen proberen dit pantser met alle middelen in hun bezit te brengen om chaos te verspreiden, nieuwe landen te veroveren en zich met vuurkracht te onderwerpen. De vesting van de Burnham Raiders heeft vele defensieve functies: Kanonnen voor vuurpijlen aan beide zijden, een muurwerper voor vuurballen, een ophaalpoort en een valluik in de kerker. De speelset omvat de Novelmore karakters Bayron Burnham en zijn zoon Prody, smid Zwavel en de kwade ridder Lucifex. In de vuurberg is er nog een andere ingang naar de vesting.

Tempel der Tijden (€ 32,99)
In de Tempel der Tijden ligt het legendarische pantser Invincibus, dat de drager onoverwinnelijk maakt. In de verkeerde handen zou het een gevaarlijk superwapen zijn. Om deze reden heeft de machtige tovenaar Timithor het verborgen in deze tempel en bewaakt Invincibus met zijn magische capaciteiten. Steeds weer proberen indringers bezit te nemen van het waardevolle artefact en op een dag wordt de tempel het toneel van een bittere strijd tussen de avontuurlijke prins Arwynn van Novelmore en de slimme Prody Burnham, zoon van Bayron, van de Burnham Raiders. Wie zal de eerste zijn die het harnas wint?

Win! We geven 1x het Kasteel van de Burnham Raiders & 4x de Tempel der Tijden weg!
Vul onderstaand formulier in en geef het juiste antwoord tegen 17 oktober. Veel succes!

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier