Win: een van de 2 blu-ray boxen Power Women

Een druilerige zomerdag? Movietime! Geniet van de 2 powervrouwen Lara Croft en Wonder Woman in deze leuke blu-ray set. Dit is de ultieme boxset voor degene die van échte powervrouwen houden.

Tomb Raider
Na de games en stripboekenreeks volgde een tweetal verfilmingen met Angelina Jolie (2001 & 2003) in de hoofdrol van Lara Croft. Ruim 15 jaar later (2018) is het aan Alicia Vikander om de wereldwijd populaire Lara Croft te vertolken in de gloednieuwe bioscoopfilm Tomb Raider. Lara Croft, de fel onafhankelijke dochter van een vermiste avonturier, werkt als fietskoerier en is met allerlei vage projecten bezig. Ze besluit haar vader te gaan zoeken waarbij ze zichzelf buiten haar grenzen duwt. Wanneer ze zichzelf bevindt op het eiland waar haar vader verdween, trekt ze onbedoeld de aandacht van de vijand van haar vader.

Wonder Woman
Vóórdat ze Wonder Woman was, was ze Diana prinses van de Amazones, een getrainde, onoverwinnelijke krijger. Een Amerikaanse piloot crasht op het strand van het paradijselijk eiland waar ze is opgegroeid. Hij komt met een verontrustende boodschap over een enorm conflict dat in de buitenwereld gaande is. In haar overtuiging dat ze deze dreiging kan stoppen, besluit ze haar eiland te verlaten. Vechtend in een allesvernietigende oorlog, zal Diana haar volledige krachten en haar ware lot ontdekken…

Wij geven 2 sets van deze box weg! Wat moet je hiervoor doen? Geef het juiste antwoord op de vraag en vul het formulier in. Deelnemen kan tot 1/08. Succes!

Wedstrijdvraag: Wie vertolkt Lara Croft in de nieuwe verfilming van Tomb Raider (2018)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier