WIN een van de 10 duo tickets voor de musical ‘Spamalot’ op 24 of 31 maart

Net als de film is de musical ‘Monty Python’s Spamalot’ een parodie op de legende van Koning Arthur, die samen met zijn bediende Patsy op zoek gaat naar de Heilige Graal. Maar door de toevoeging van van-de-pot-gerukte Broadway-parodieën is de musical toch nét anders.

‘Monty Python’s Spamalot’ ging op 17 maart 2005 in première op Broadway, in een regie van Mike Nichols. De originele productie won 3 Tony Awards waaronder deze voor Beste Musical (2004). In 2011 ging de Vlaamse versie in première in de ‘Stadsschouwburcht’ van Antwerpen.

 

De hoofdcast van de musical, onder leiding van Stany Crets, is ronduit spectaculair te noemen: Walter Baele, Jonas Van Geel, Jan Van Looveren, Dieter Verhaegen, Ann Van Den Broeck, Nordin De Moor, Kobe van Herwegen en Erik van Looy als ‘stem van God’ zullen vanaf 16 maart 2019 de pannen van het dak spelen in Capitole Gent en Stadsschouwburg Antwerpen.

Maar ook het ensemble is er een om duimen en vingers van af te likken. Er werd een indrukwekkende groep samengesteld die de hoofdcast zal ondersteunen op de scène. Die namen willen we u dan ook niet onthouden: Laurenz Hoorelbeke, Matthew Michel, Helle Vanderheyden, Barbara De Winter, Baptiste Vuylsteke, Bart Aerts, Floris Devooght, Kenny Verelst, Rowan Kievits, Oonagh Jacobs, Samantha Lernout, Manon de Boevre, Joke Van Robbroeck, Aaron De Veene en Susan Tonnard.

En extra leuk nieuws: wij mogen 10 duo tickets weggeven voor deze musical. 5 duo tickets voor de voorstelling op 24/3 in Capitool Gent én 5 duo tickets voor de voorstelling op 31/3 in Stadsschouwburg Antwerpen.

Wil je een van de duotickets winnen? Geef dan het juiste antwoord op onderstaande wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met 19 maart 2019.

WEDSTRIJDVRAAG: Wat is de naam van de bediende van Koning Arthur?
(+ laat ons weten of je in Gent of Antwerpen wil gaan kijken).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier