Maak kans op een jaarabonnement op Sport/Voetbalmagazine!

Sport/Voetbalmagazine, met als hoofdredacteur Jacques Sys, is het nieuwsmagazine van de sport en een referentiepunt voor wie verder kijkt dan de waan van de dag. Sport/Voetbalmagazine belicht de actualiteit vanuit verschillende invalshoeken door middel van diepgravende interviews, onthullende reportages, scherpe analyses en wervelende columns. Het neemt tijd om alles in zijn juiste context te plaatsen, om te opiniëren maar ook om te nuanceren en om duiding te geven bij dat wat zich in de sport afspeelt.

Er is aandacht voor Europees voetbal en de Jupiler League, maar ook voor opmerkelijke feiten in de lagere afdelingen, voor herinneringen en anekdotes. Het visuele aspect is daarbij zeer belangrijk, de kracht van het beeld komt goed tot zijn recht in dit magazine dat onlangs een nieuwe, moderne en stijlvolle look kreeg. Sport/Voetbalmagazine richt ook de schijnwerpers op andere sportdisciplines. Van wielrennen over basketbal en volleybal tot tennis, alles passeert de revue.

En goed nieuws, wij mogen 5 mensen gelukkig maken met een jaarabonnement! Geef het juiste antwoord op onderstaande wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met 8 april 2019.

WEDSTRIJDVRAAG: Wie is de hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier