Win: VIP Duotickets voor de Babyboom Beurs

Net ouder geworden of verwacht je een kleine spruit in 2020? Dan is de BabyBoom Beurs ongetwijfeld iets voor je. Je ontdekt er de laatste trends op het gebied van baby- en  kindermode en krijgt ter plaatse deskundig advies. De beurs gaat door van 20 tot 22 maart in Brussels Expo.

Meer dan 100 te ontdekken merken 
Meer dan 100 standhouders staan je met plezier bij over de wereld van baby’s. Zo ontdek je er welke autostoel geschikt is, krijg je informatie over betrouwbare babyvoeding, kan je inspiratie opdoen voor de babykamer, kom je te weten wat dé musthaves zijn voor de eerste weken na een bevalling en kan je snuisteren tussen de nieuwste babykleding en -accessoires. Er is zelfs een corner voorzien met enkele jonge Belgische labels. Op de Shopping Avenue kan je terecht voor de beste aanbiedingen.

Boeiende workshops
Informatie over de bevalling en de kraamperiode komt goed van pas als je je kindje de best mogelijke start wilt geven. Babyboom Beurs zet daarom verschillende boeiende workshops en infosessies gegeven door vroedvrouwen en pediaters op het programma:

 

  • Help! Mijn baby huilt, wat nu?
  • Verluieren en een badje geven als een pro
  • De geheimen van een deugddoende babymassage
  • Het ABC van borstvoeding
  • Tips om de bevalling vlot te laten verlopen
  •  Jouw baby dragen
Food & kinderopvang
Babyboom voorziet ook meerdere plekken waar je als bezoeker ongestoord een pauze kan inlassen. Je kan terecht in het Healthy food village, waar er meerdere foodtrucks je gezond lekkers voorschotelen, en de verschillende chill out zones. Terwijl de oudere broertjes en/of zusjes ravotten in het kinderdagverblijf kan jij je baby professioneel op de foto laten zetten.
Praktische info
Wat: BabyBoom Beurs
Wanneer: Vrijdag 20 maart tot en met 22 maart 2020 van 10 tot 18 uur
Waar: Brussels Expo, Paleis 11. Belgiëplein 1, 1020 Brussel
Tickets: 3 dagen – VIP (geen wachtrij, een bijzonder geschenkpakket, een vipruimte met een gratis drankje en hapje).

Win: een VIP duoticket voor de beurs (de 3 dagen geldig). Vul onderstaand formulier in voor 23 januari, 23u59. Succes!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier