Win 10 x Special Edition Don Papa Rum of 5 leuke pakketten én een exclusieve nachtlamp van Elliot from Earth (winactie afgelopen)

Wat hebben Don Papa Rum en Elliot from Earth gemeen? Je kan deze week leuke prijzen winnen van beide. Je vader verrassen voor Vaderdag met een Special Edition Don Papa Rum of jouw kleine spruit verrassen met een exclusieve lamp van Elliot from Earth of een van de leuke merchandising pakketten, er is voor ieder wat wils te winnen.

10 x Special Edition Don Papa Rum t.w.v. 42 euro

Don Papa Rum heeft een limited edition koker gelanceerd voor Vaderdag.
De ‘Flora & Fauna’ koker eert de prachtige natuur, het kleurrijke landschap en de mystieke wezens van zijn thuisbasis in de Filipijnen, Negros Island – plaatselijk gekend als Sugarlandia.

De Vaderdag koker bevat Don Papa Rum 7y, bekend om zijn lange, rijke, gestructureerde afdronk met toetsen van vanille, honing en gekonfijt fruit.
Het ideale geschenk voor Vaderdag en elke rum-liefhebber!

1 x Exclusieve nachtlamp Elliot From Earth of 5 x leuke merchandising pakketten

Op 24 mei ging op Cartoon Network de splinternieuwe animatiereeks “Elliott from Earth” in première. Ter gelegenheid van deze première heeft De Zondag iets speciaals in petto! Comedian én handige harry Henk Rijckaert heeft in zijn ‘Koterij’ een exclusieve “Elliott from Earth” nachtlamp gemaakt! Wij mogen er daarvan eentje weggeven! Daarnaast zijn er ook 5 pakketten met leuke merchandising te winnen.

Veel succes!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier