Win een woonkamer make-over van Ultimi!

Aangezien we geen reactie kregen van de vorige winnaar hebben we een nieuwe winnaar: Proficiat aan GUY SMOLDERS!


De herfst is in het land en dan gaan we met z’n allen cocoonen. De woonkamer is het hart van je woning waar we maar al te graag vertoeven. Kan jouw leefruimte nog wat extra gezelligheid gebruiken? Met deze tips is het straks op en top cosy!

Warme tinten
Een likje verf kan wonderen doen en tovert de ruimte meteen helemaal om in een knus paradijs. Met warme kleuren op de muur krijgt je woning extra cachet. Ga voor kleurtinten zonder een blauwe ondertoon (deze kleuren ogen kil), maar kies voor poederroze, beige, warmgrijs, okergeel, subtiele schakeringen van oranje of bordeauxrood.

De juiste verlichting
Niet enkel functionele verlichting (denk maar aan spotjes of hanglampen) is belangrijk, met goed gekozen sfeervolle verlichting creëer je meteen de juiste ambiance. Een statige leeslamp naast je favoriete fauteuil, een wandlampje boven een schilderij of een tafellamp op je dressoir maken de woonkamer erg gezellig. Heel belangrijk is dat je kiest voor warm licht.

Cosy accessoires
Niets zo fijn als tijdens een druilerige herfstdag knus in de zetel te vertoeven met een gigantisch deken omringd door tal van kussens. Kies voor warme kleuren en dikke, zachte stoffen en materialen. Stem je knuffelbare accessoires wel af op het kleurenpalet van je interieur. Een stenen vloer kan kil aanvoelen, met een tapijt is dat probleem meteen gefixt. Andere absolute sfeermakers zijn kaarsjes en dan liefst meteen een heel groot aantal in verschillende groottes en kleuren.

Win een woonkamer make-over van Ultimi! 

Zin gekregen om je living grondig aan te pakken?  Dan hebben we goed nieuws!
Samen met Ultimi totaalprojecten mogen wij een living weggeven van €10.000! Je krijgt design en ontwerp, een tafel met 4 stoelen en een bijzetkast.

Ultimi totaalprojecten, met showroom in Oostende (Visserskaai 11), heeft als missie om een totaaloplossing aan te bieden op het vlak van renovatie, verbouwing,
interieurontwerp, aanneming en uitvoering voor private en  proffessionele nieuwbouw of bestaande gebouwen. Dit alles gedragen door een ambiteus, gedreven en gepassioneerd team van professionele medewerkers.

   
Renoveren of verbouwen met coördinatie?
www.ultimi.be of info@ultimi.be

Geef het juiste antwoord op onderstaande vraag en vul het formulier in voor 31 oktober. Veel succes!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier