Win: een zeereis naar de Noorse kust!

Winnaars:

Proficiat aan Sam Riani, Brent Heirbaut, Roger Nelissen, Rosa Van Dun en Els Vanlerberghe! Jullie hebben een zeereis langs de Noorse Kust gewonnen voor 2 personen! Jullie worden gecontacteerd door Nordic om alle details vast te leggen. Veel plezier, foto’s zijn altijd welkom! ūüôā


Nordic is d√© Scandinavi√ęspecialist in Belgi√ę.
Je kan bij deze sympathieke touroperator terecht voor een uitgebreid, uniek en kwalitatief winter-én zomeraanbod. Het team van reisspecialisten beschikt over heel wat terreinkennis en helpt je met veel enthousiasme verder! Alle bestemmingen: Noorwegen en de Noorse kust met Hurtigruten, Zweden, Finland, Lapland, IJsland en de Faeröer eilanden!
Meer info vind je op www.nordic.be

 

Infosessies
Wil je meer weten over een bepaalde bestemming in Scandinavi√ę? Kom dan langs op een van de infoavonden. Wat mag je verwachten? Tijdens de infosessies neemt een specialist je mee langs de natuur, cultuur en couleur locale van de gekozen reisbestemming. Ook het aanbod komt ter sprake. Raadpleeg de online kalender op nordic.be/infodagen.

WIN een zeereis langs de Noorse kust! 

We geven 5 rondreizen voor 2 personen weg*. Het Hurtigruten traject langs de Noorse kust wordt ook wel de mooiste zeereis ter wereld genoemd. In 12 dagen vaar je van Bergen in Zuid-Noorwegen naar Kirkenes in Noord-Noorwegen en terug. Onderweg krijg je het beste van Noorwegen te zien! Meer info over de reis kan je hier vinden!

Wil je graag op pad met Hurtigruten? Doe dan snel mee en vul onderstaand formulier in voor 21/11 – 23u59!

*Winnaars moeten enkel de vlucht van en naar Bergen voor hun rekening nemen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier