Unieke vaderdagwedstrijd: win een exclusief VIP-arrangement voor de match AA Gent – Standard!

Baloise Insurance neemt als verzekeraar zorgen weg van zijn klanten. Wij beschermen, zorgen voor onze klanten…  Vaders doen dat ook… Vaders zijn eigenlijk Superhelden: Vaders zijn bekommerd om de veiligheid en de bescherming van hun kinderen. Dat is ook wat we als verzekeraar doen, maar …  we kunnen nog veel van vaders leren! Wil jij op een leuke manier ‘dank je’ aan je vader zeggen en samen een uniek moment beleven? Neem dan deel aan onze wedstrijd en win één van de vier exclusief VIP-arrangementen voor de match AA Gent – Standard (seizoen 2017 – 2018).

Surf naar www.baloise.be/nl/mijnsuperheld en bezorg ons je leukste foto van jou met je vader! En wie weet, win jij samen met je vader wel de allerbeste plaats. Deelnemen kan tot en met 15 juni 2017. Succes!

Met deze actie willen we de vaders onder de lezers van De Zondag mee laten genieten van onze sponsoring van AA Gent.  We zijn al vele jaren aanwezig in hun stadion, en niets is mooier om klanten hiervan te laten genieten.  Ter gelegenheid van Vaderdag nodigen we 4 duo’s uit om één van de topmatchen bij te wonen.  De datum zal vastgelegd worden zodra de kalender van seizoen 2017 – 2018 bekend is.  Je zal dus nog even moeten wachten, maar het belooft een hele leuke beleving te worden.

 

BA_e_blue_cmyk

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier