Vrouwen dromen van een affaire met Zweedse supporters, Belgen op negende plaats

Vrouwen die voetbal kijken, doen dat niet alleen uit liefde voor het spelletje of om de gespierde benen van de spelers te kunnen bewonderen, maar ook uit interesse voor de supporters. Slechts 67% van de vrouwen kijkt echt naar de match, de rest lonkt vooral naar de knappe fans. Hun voorkeur gaat uit naar de Zweden, gevolgd door de Spanjaarden en de Duitsers. De Belgische supporters strandden op de negende plaats.

De Belgische supporters laten vijftien andere nationaliteiten achter zich. (foto belga)
De Belgische supporters laten vijftien andere nationaliteiten achter zich. (foto belga)

VictoriaMilan – een datingsite voor getrouwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een verhouding – vroeg 7.942 vrouwelijke leden met welke nationaliteit voetbalfans zij het meest waarschijnlijk zouden vreemdgaan op het EK.

Zweden staat bovenaan (1.685 stemmen), met hun grote blonde supporters met blauwe ogen. De vrouwen loven hun goede manieren en hun beschaving.

Spaanse voetbalfans werden als tweede gekozen (1.245 stemmen). Ze staan bekend om hun vurige temperament en het is makkelijk voor vrouwelijke fans zich voor te stellen hoe deze passie overgebracht wordt van het stadion naar de slaapkamer.

Duitse fans staan op de derde plaats (1.211 stemmen). Met hun georganiseerde aanpak, perfecte uitstraling, toewijding en focus kunnen vrouwen hen zich voorstellen als een minnaar die alles in de slaapkamer onder controle heeft en vastbesloten is perfecte resultaten te halen.

De Italiaanse fans winden de Europese vrouwen op met hun stoere uiterlijk, hun onberispelijk gevoel voor mode en hun algemene charme. Ze zijn als vierde gekozen als meest aantrekkelijke voetbalsupporters om een verhouding mee te hebben.

Engelse mannen, met hun nette uiterlijk, zijn over het algemeen beleefd en rustig. Maar tijdens de Eurocup zetten ze al hun conventies overboord en uiten ze hun passie luid en trots. Vrouwen fantaseren over deze geheime kant van de Engelsman in bed en dat heeft hen op een vijfde plaats gebracht.

De Belgische supporters moeten ook de Portugezen, Fransen en Oostenrijkers laten voorgaan en belandden op de negende stek. Niet super maar zeker ook niet slecht, want we blijven vijftien nationaliteit voor!

Top Tien nationaliteiten met wie vrouwen een verhouding zouden willen hebben.

1. Zweden (1685 stemmen)
2. Spanjaarden (1245 stemmen)
3. Duitsers (1211 stemmen)
4. Italianen (948 stemmen)
5. Engelsen (745 stemmen)
6. Portugezen (564 stemmen)
7. Fransen (425 stemmen)
8. Oostenrijkers (315 stemmen)
9. Belgen (215 stemmen)
10. Turken (112 stemmen)

Overige landen: 477 stemmen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier