Dag van de Landbouw: gratis uittip op zondag 18 september

Zondag 18 september organiseren Boerenbond en Landelijke Gilden voor de 34ste keer de Dag van de Landbouw. Op 45 plaatsen in heel België kan je de land- en tuinbouw anno 2016 ontdekken.

Een zachtgekookt eitje op zondagmorgen, een mooi boeket bloemen op Moederdag en heerlijke aardbeien op een zonnige lentedag. Het start allemaal bij de Belgische land- en tuinbouwbedrijven, waar boeren en tuinders dag in dag uit puur vakmanschap leveren. De slogan van deze 34ste editie is dan ook ‘Het begint bij ons’.

Boerenbond en Landelijke Gilden selecteerden in totaal 45 bedrijven, verspreid over alle provincies. Wil je weten hoe melk, vlees, groenten, fruit en bloemen op je bord of in je tuin belanden? Dan is dit je kans! Je ontdekt het tijdens de vele interessante rondleidingen. Er zijn ook geleide wandelingen op maat van kinderen en er wordt randanimatie voorzien.

Wil je weten hoe het allemaal begint? Bezoek dan op zondag 18 september één van de bedrijven tijdens de Dag van de Landbouw. Je vindt een beschrijving van alle deelnemende bedrijven op de website. Bovendien kan je er deelnemen aan een leuke quiz en wie weet sla je een weekendje op het platteland aan de haak!

Wil je op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes? Vind dan zeker de Facebookpagina van de Dag van de Landbouw leuk!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier