De vijf beste mamablogs van het land

Op zoek naar hippe en leuke mamablogs op het world wide web? Onze journaliste Lobke Gielkens blogt zelf op haar razend populaire mamablog Leuke Wereld en verklapt jullie haar 5 favoriete mummy blogs…

1. Mama Van Vijf
mamavijf
Mama van vijf Anne Cornut blogt ondertussen al meer dan 4 jaar en blijft het een ongelooflijk fijne hobby vinden. “Alles komt er in samen: mijn creatieve kant, mijn passies fotograferen en interieur, lekker eten, het ontdekken en delen van leuke adresjes en het mama zijn. Bloggen is voor mij een uitlaatklep en zorgt ervoor dat ik mijzelf blijf uitdagen, niet alleen profesioneel maar ook privé. Het is ongelooflijk leuk om te merken dat je andere mensen kunt inspireren. En zolang elke blogpost die ik online plaats mij een energieshot geeft blijf ik voortdoen. Misschien ben ik wel gewoon verslaafd :-)!”
http://www.mamavanvijf.blogspot.be

2. Ellemilla
IMG_2018
Sarah Van den Bosch, trotse mama van Cis en in blijde verwachting van een tweede kindje, blogt op Elle Milla. “Mijn blog is uitgegroeid tot een lifestyle mamablog waar je veel fashion en interieurtips kan vinden. Ellemilla.be is mijn kindje, mijn werk maar ook mijn plekje waar ik tot rust kom wanneer mijn kleine Cis in bedje ligt. Een heel persoonlijke en creatieve blog over hoe ik de kans kreeg om van mijn hobby mijn werk te maken en hoe baby Cis mijn wereld veranderde…”
http://www.ellemilla.be

3. Verne & Jasper
soetmin
Soetmin Demedts, no-nonsens mama van Verne en Jasper blogt sinds de geboorte van haar eerste zoontje. “Online loggen? Over je kinderen nog wel!? Ik doe dat. Overtuigd en met passie.  Bloggen is voor mij de tijd stilzetten, of dat toch proberen. De details, de humor in elke dag, de anekdotes, de gevechten.  De kleine kantjes die met de jaren vergeten raken, die wil ik bewaren.  Koesteren en herlezen.
Als een modern fotoboek, zoals mijn moeder zorgvuldig voor mij bijeen bond, maar dan met tekst erbij. Columns in mijn eigen magazine. Eigenlijk is het de binnenkant van mijn hoofd naar buiten gebracht. Vrij intiem dus, maar daar zie ik geen graten in. We bewandelen allemaal onze weg. Mijn verhaal is voor iedereen toegankelijk, voor iedereen herkenbaar en onverwacht veelgelezen. Dat maakt het een blog, dat publiek. Fascinerende hobby, echt waar.”
http://www.vernejasper.com

4. Mamaexpert
mamaexpert
Trouw-en eventplanner Nele De Winter blogt sinds zes maanden op Mamaexpert: “Ik blog vooral over mama gerelateerde onderwerpen vanuit mijn eigen leven als moeder van een kleuter en een dreumes, maar ook vanuit mijn leven als onderneemster. Ik blog omdat ik graag schrijf en mijn ei kwijt moet. Mamaexpert is een combinatie van lifestyle en kids met een persoonlijke touch! Ik zoek voor elk onderwerp een originele insteek en dat maakt dat ik al heel wat unieke bezoekers mocht ontvangen!”
http://www.mamaexpert.be

5. Griet Van Hees
grietvanhees
Mama van 3 kinderen Griet Van Hees blogt op Mum of the world over onderwerpen van peuters tot pubers. “Mijn blog is voor mama’s die van ‘mama zijn’ houden. Ik blog over lifestyle, fashion voor mama’s en kids, healthy food, gezondheid, travel tips met kids en zwangerschapsstyling. Toen ik zwanger was miste ik een leuke mamablog met mijn stijl en visie. Na de geboorte van mijn jongste zoon ben ik gestart met bloggen.  Ik blog omdat ik graag dingen deel met mama’s en mums to be.  Ik help hen graag door hun 9 maanden heen met styling tips, style pages en weetjes over een zwangerschap.  Voor mij zijn simplicity en stijl belangrijke essentials voor mama’s.  Ik blog met heel mijn hart en hoop dat ik veel mama’s kan helpen en inspireren!”
http://mumoftheworld.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier