Nieuw: haal zondag jouw gratis DZ Magazine in huis

Om in het oog te houden: komende zondag verschijnt er alweer een nieuw DZ Magazine, hét gratis lifestyle magazine bij De Zondag. Deze maand presenteren we opnieuw een mooi nummer, dat deze keer volledig rond luxe draait. Minder in de zin van glitter en bling bling, wel in de zin van genieten, tijd maken voor jezelf en puur leven. En wie beter dan Pascale Naessens om onze cover te sieren!

Het interview met Pascale Naessens is alvast niet te missen; Pascale vertelt vrijuit over wat luxe voor haar is, over haar leven en de liefde (“Romantiek is de peper in mijn leven”, vat ze samen).

Beeld Noortje Palmers | Styling Farah El Bastani (top Vince, broek Iro) | Make-up Joek Janssens (Paula’s Choice, Kevin.Murphy en M.A.C)

Omdat we ook in de mode houden van luxe én comfortabele outfits, focussen we deze keer uitgebreid op easywear voor thuis en op kantoor. Laat je inspireren!

(foto Twinset)

Van het avontuur dat Pascal Kerkhove in Botwana beleefde, schreef hij een beklijvend verslag neer. Zijn reis naar het hart van de Okavango ontroerd en doet nadenken over het leven, de ongerepte natuur en vooral: onvoorwaardelijke vriendschap.

 

Geef toe: meer dan voldoende reden op zondag 25 september DZ Magazine in huis te halen!

Ontdek hier het dichtstbijzijnde verdeelpunt.

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier